Στην τελετή η Νάνα Μούσχουρη ερμηνεύει τους Εθνικούς Ύμνους της Ελλάδας και της Γαλλίας, Παρουσιαστής είναι ο Νίκος Αλιάγας – Η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί στην αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής «Παρίσι 2024»

Ξεκίνησε η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στις 18.30 στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Στην εμβληματική εκδήλωση που παρουσιάζει ο Νίκος Αλιάγας κυριαρχούν η παρουσία της Νάνας Μούσχουρη που ερμηνεύει τους Εθνικούς Ύμνους της Ελλάδας και της Γαλλίας και η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και χορωδία της ΕΡΤ που ερμηνεύουν τον Ολυμπιακό Ύμνο και το έργο του Δημήτρη Παπαδημητρίου «Ολυμπιόνικος του Πινδάρου» με τον τενόρο Μπάμπη Βελισσάριο.

https://www.youtube.com/watch?v=bN0aJUSosyM

Μετά από το συναρπαστικό ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας για 11 ημέρες επί ελληνικού εδάφους κι αφού έτυχε παντού ενθουσιώδους υποδοχής, ήρθε η ώρα να παραδοθεί στην αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής «Παρίσι 2024». Παρουσιαστής είναι ο Νίκος Αλιάγας.

Το Ολυμπιακό Φως φέρνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο, η πρωταθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ενώ τελευταίος Λαμπαδηδρόμος στο Καλλιμάρμαρο θα είναι o αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο Γιάννης Φουντούλης, μαζί με τους συμπαίκτες του, που κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Στο τέλος ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος θα παραδώσει το Ολυμπιακό Φως στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής «PARIS 2024» Tony Estanguet, για να συνεχίσει το ταξίδι του για το Παρίσι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook