Κατασχέθηκαν 4.343 χάπια χωρίς τις απαιτούμενες ιατρικές συνταγές, 13.300 ευρώ και χειρόγραφες σημειώσεις. Στο παράνομο κέντρο απεξάρτησης υπήρχαν 14 «ασθενείς» και 3 υπάλληλοι

Στη σύλληψη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πέντε ατόμων προχώρησε η Αστυνομία για παραβάσεις των νομοθεσιών περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας.

Οι συλλήψεις έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Τα πέντε άτομα είναι ημεδαποί, ηλικίας 46, 45, 42, 41 και 36 ετών.

Στο πλαίσιο έρευνας αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού σχετικά με παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών που λειτουργούσε στην περιοχή της Ιπποκράτειου Πολιτείας, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ο 46χρονος από κοινού με τον 45χρονο, είχαν συστήσει εταιρεία που παρείχε υπηρεσίες συμβουλευτικής καθοδήγησης και υποστήριξης σε οικία στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Μετά από επιχείρηση ανωτέρω αστυνομικών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., εντοπίστηκε η εν λόγω οικία, εντός της οποίας διέμεναν -14- άτομα καθώς και -3- υπάλληλοι.

Από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν εντός του παράνομου κέντρου απεξάρτησης και τις οικίες -3- εκ των συλληφθέντων, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:

• -4.343- φαρμακευτικά δισκία χωρίς τις απαιτούμενες ιατρικές συνταγές,
• το χρηματικό ποσό των -13.300- ευρώ και
• -11- μπλοκ αποδείξεων μαζί με χειρόγραφες σημειώσεις.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook