Οι άγνωστοι δράστες εκμεταλλευθήκαν το γεγονός ότι το κατάστημα ήταν κλειστό λόγω της αργίας του Πάσχα. Μπήκαν με τη μέθοδο ριφιφί ανοίγοντας τρύπα από τα γραφεία ναυτιλιακής εταιρίας.

Είχε γίνει ξανά απόπειρα το Σάββατο 27 Απριλίου, άλλα έφτασε έγκαιρα η αστυνομία. Τότε είχαν καταστρέψει δίκτυο ΟΤΕ και ΔΕΗ και δεν λειτουργούσαν έκτοτε συναγερμός και ίντερνετ στην εταιρεία.

Στις 06:20 το πρωί Τρίτης, οι ιδιοκτήτες εταιρείας εμπορίας χρυσού στην οδό Νοταρά στον Πειραιάς κατήγγειλαν στο ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου διάρρηξη στο χώρο τους.

Οι άγνωστοι δράστες, σύμφωνα με την καταγγελία τους, εισέβαλαν σε υπό κατασκευή κτίριο, και με κινηματογραφικό ριφιφί απέκτησαν πρόσβαση σε γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας, άνοιξαν δύο τρύπες σε μεσοτοιχίες, μπήκαν στη εταιρία εμπορίας χρυσού διέρρηξαν το χρηματοκιβώτιο και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και χρυσό καθώς και κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ .

Είχε γίνει ξανά απόπειρα διάρρηξης στο χώρο το Σάββατο 27 Απριλίου, άλλα σε εκείνη την περίπτωση έφτασε έγκαιρα η αστυνομία και την απέτρεψε. Τότε όμως είχαν καταστρέψει τα δίκτυα ΟΤΕ και ΔΕΗ και για το λόγο αυτό δεν λειτουργούσαν έκτοτε συναγερμός και ίντερνετ στην εταιρεία.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1 με πλάνα από το κινηματογραφικό ριφιφί

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook