Συγγενείς και κάτοικοι επιχείρησαν να επιτεθούν στον δολοφόνο της 11χρονης , επιχειρώντας να τον βγάλουν έξω από το περιπολικό για να τον λιντσάρουν

Μεγάλη ένταση επικράτησε πριν από λίγη ώρα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου, την ώρα που το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., προσέγγισε το σημείο, για να οδηγηθεί ο δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής στον εισαγγελέα προκειμένου να του ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ιδιαζόντως απεχθή.

Το περιπολικό αναγκάστηκε να φύγει για λόγους ασφαλείας και ο 37χρονος δεν οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.


Μόλις έγιναν αντιληπτά τα οχήματα της αστυνομίας, συγγενείς του θύματος και πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί επιτέθηκαν στους αστυνομικούς ενώ ένας εξ αυτών άνοιξε την πόρτα του οχήματος προσπαθώντας να χτυπήσει τον κατηγορούμενο. Ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ πολιτών και αστυνομικών, με τους δεύτερους εν τέλει να τους απωθούν.

Λόγω της έντασης, δεν είναι ακόμα δυνατό για τον 37χρονο καθ ομολογία δολοφόνο να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας
Από νωρίς στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου υπάρχει αυξημένη αστυνόμευση, καθώς έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και συγχωριανοί της 11χρονης, με φωτογραφίες της στα χέρια, περιμένοντας τον δράστη που στέρησε με τόσο φρικιαστικό τρόπο τη ζωή από το άτυχο κορίτσι.

«Εύχομαι στον Θεό εκεί πέρα που θα πάει να πληρώσει με τον πιο άσχημο τρόπο. Κι εγώ παιδιά έχω, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση αυτής της μάνας με τον πόνο που βιώνει» δήλωσε εξοργισμένη συγγενής της 11χρονης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook