Πειραιάς: Μέσα σε σούπεπ μάρκετ η ένοπλη συμπλοκή με νεκρό και βαριά τραυματία – Από θαύμα δεν είχαμε περισσότερα θύματα
«Bροχή» πυροβολισμών σημειώθηκε μέσα σε σούπερ μάρκετ στον Πειραιά, με έναν νεκρό και έναν τραυματία.
Αθώοι άνθρωποι θα μπορούσαν να πληρώσουν με την ζωή τους και την σωματική τους ακεραιότητά τους, τις συνέπειες της ένοπλης επίθεσης ενός Κούρδου σε βάρος ομοεθνών του στον Πειραιά, μέσα σε μεγάλο σούπερ μάρκετ, το απόγευμα με τον κόσμο να τρέχει έντρομος να κρυφτεί.
Το περιστατικό έγινε μέσα σε σουπερμάρκετ, στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά ενώ υπήρχαν πελάτες και εργαζόμενοι στον χώρο.
Δύο Κούρδοι εισήλθαν στο σουπερμάρκετ και στάθηκαν στο μανάβικο που ήταν στην είσοδο. Ένας ομοεθνής τους ακολούθησε από πίσω, μπήκε στο κατάστημα και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους. Ο ένας από τα θύματα τράβηξε και εκείνος όπλο αλλά δεν πρόλαβε να το χρησιμοποιήσει και σωριάστηκε νεκρός ενώ ο δεύτερος που ήταν μαζί του τραυματίστηκε σοβαρά.
Στο σημείο επικράτησε πανικός
Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και εντοπίστηκε από πλήρωμα περιπολικού της Αμέσου Δράσεως 800 μέτρα από το σημείο, όπου στη θέα των αστυνομικών άρχισε να τρέχει αλλά δεν έκανε χρήση του όπλου του εναντίον τους, μέχρι που τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο και ο δράστης στην Ασφάλεια όπου ανακρίνεται, ενώ έξω από το σουπερμάρκετ προσήχθη ένα ακόμη άτομο, Τούρκος κατά δήλωση του που ανέφερε στους αστυνομικούς πως γνωρίζει και τους τρεις εμπλεκόμενους και έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια για να καταθέσει.
Το περιστατικό έχει όλα τα χαρακτηριστικά του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών και από την Ασφάλεια, σύμφωνα με την ΕΡΤ διερευνώνται τα κίνητρα αλλά και αν έχουν απασχολήσει θύματα και δράστης ξανά τις Αρχές. Στο Πασαλιμάνι έχουν γίνει παλιότερα ανάλογα περιστατικά μεταξύ Κούρδων που σχετίζονται με την διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή και αυτό είναι ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζονται μεταξύ άλλων.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Chef στην κουζίνα σας»: Πικάντικη φασολάδα με λουκάνικο, φαρφάλες με μπολονέζ γαρίδας και αυθεντικό παραδοσιακό σαραγλί
- Αποκλειστική συνέντευξη του Φώτη Ιωαννίδη στο “Off The Record” του PS Blog: «Όταν νιώθω ο Φώτης που ξέρω, στο μυαλό μου είμαι ανίκητος» (vid)
- Happy Traveller: Στα Λευκά Όρη – Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 12.45, στον ΣΚΑΪ
- Επεκτείνεται η επιδότηση καυσίμων έως 15 Νοεμβρίου 2026 – Πώς διαμορφώνονται οι τιμές
- Βίντεο δείχνει τους τρεις κλέφτες να φεύγουν από την Πλάκα με κομμάτι χαλκού, λίγες ώρες πριν τη φονική έκρηξη – Απολογούνται τη Δευτέρα
- Υψώθηκε η ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Νέαρχος» – Με τη Γαλλία χτίζουμε τις αμυντικές δυνατότητες της ευρωπαϊκής μας οικογένειας, τόνισε ο Δένδιας (Φωτογραφίες&βίντεο)
- Μενεγάκη: Ο πρώτος άγνωστος σύζυγος της, της ευχήθηκε για τα γενέθλια της – «Ποιος να μας το έλεγε μετά από 40 χρόνια»
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – «Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη» – Σάββατο 31.10.2026, στις 21:00
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook