H σύζυγος του, επίσης δικηγόρος δεν κατέθεσε μήνυση αλλά η δίωξη σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία ασκήθηκε αυτεπαγγέλτως .

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής όταν το ζευγάρι πήγε σε ιδιωτική κλινική στους Αμπελόκηπους. Τόσο ο δικηγόρος όσο και η σύζυγος του επίσης δικηγόρος είπαν στο γιατρό που την εξέταζε ότι η γυναίκα έπεσε από τις σκάλες.

Ωστόσο ο γιατρός της ιδιωτικής κλινικής που εξέτασε τη γυναίκα γνωμάτευσε ότι τα τραύματα τις και οι κακώσεις έχουν γίνει από ανθρώπινο χέρι. Μάλιστα η γυναίκα φαίνεται να εκμυστηρεύτηκε αρχικά στο γιατρό ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πασίγνωστο δικηγόρο, κάτι όμως που στη συνέχεια ανακάλεσε λέγοντας και στους αστυνομικούς ότι έπεσε από τις σκάλες.

Πάντως ο γιατρός που την εξέτασε  ήταν αυτός που κάλεσε την αστυνομία.

Όταν έφτασαν στην κλινική οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης είδαν τον πασίγνωστο δικηγόρο και την σύζυγο του. Το ζευγάρι ανέφερε πως η 37χρονη σύζυγος του δικηγόρου είχε πέσει από τις σκάλες. Ομως ο γιατρός επέμεινε ότι τα τραύματα αυτά έχουν προκληθεί από ανθρώπινο χέρι και όχι από πτώση,ενώ επικαλέστηκε στην κατ’αθεση του, σύμφωνα με πληροφορίες ότι και η γυναίκα παραδέχθηκε κατά τη διάρκεια της εξέτασης ότι την είχε χτυπήσει ο άνδρας της, πράγμα που όμως, ανακάλεσε ενώπιον της αστυνομίας στη συνέχεια.

Οι άνδρφες της Άμεσης Δράσης ενημέρωσαν το αρμόδιο τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας , όπου και μεταφέρθηκε οι δύο δικηγόροι. με τον εισαγγελέα να δίνει εντολή να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του δικηγόρου καθώς το αδίκημα διώκεται αυτεπαγγέλτως. Μάλιστα ο δικηγόρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα .

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος
Σε βαθμό κακουργήματος διώκεται ο γνωστός ποινικολόγος ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία.
Συγκεκριμένα του ασκήθηκε δίωξη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης καθώς φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης παραπέμφθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για την απολογία του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook