Νέες λεπτομέρειες για το βίο και την πολιτεία του γνωστού δικηγόρου που κρατείται για ενδοοικογενειακή βία βλέπουν το φώς της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται ο γνωστός δικηγόρος, έχει ιστορικό βίας και με την πρώτη του σύζυγο και μητέρα των παιδιών

Όπως προκύπτει από το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ που έφερε στο φώς το newsit.gr, ο 52χρονος δικηγόρος τον Οκτώβριο του 2017 καταγγέλθηκε από την τότε σύζυγο του για την εμπλοκή του σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Ειδικότερα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην αναφορά της Αστυνομίας: «στις 16/10/2017 και ώρα 09.00, υπεβλήθη μήνυση στην υπηρεσία μας από την (σ.σ αναφέρονται τα στοιχεία της πρώην συζύγου του 52χρονου δικηγόρου) και μητέρας των παιδιών του, σε βάρος του δικηγόρου για παράβαση του νόμου 3500/06 « Νόμος περί ενδοοικογενειακής βίας» πράξη που έλαβε χώρα την 14/10/2017 και ώρα 16:40 στα (σ.σ αναφέρεται η οδός) βόρεια προάστια Αττικής».

Η μήνυση είχε υποβληθεί τότε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και είναι άγνωστο έως αυτή τη στιγμή πώς εξελίχθηκε η υπόθεση.

Ο γνωστός δικηγόρος, αυτή τη φορά,  θα απολογηθεί αύριο  στον ανακριτή για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη της νυν συζύγου του και αμέσως μετά, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφανθούν να θα τον προφυλακίσουν ή όχι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook