Ο γνωστός δικηγόρος φέρεται να παραδέχτηκε ότι έδειρε τη σύζυγο του και ζήτησε συγνώμη. Μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν η πρώην σύζυγος του, η κόρη του και ένα ς άλλος δικηγόρος που είναι κουμπάρος του.

Ο γνωστός δικηγόρος προσήχθη από τη ΓΑΔΑ στην ανακρίτρια στις 8 το πρωί σήμερα το πρωί και ολοκλήρωσε την απολογία για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, γύρω στις 11.30. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο με τον όρο να μην πλησιάζει τη σύζυγο του.

Στο πλευρό του δικηγόρου βρίσκονται συγγενικά του πρόσωπα. Μάλιστα πριν από την έναρξη της απολογίας του κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης του η πρώην σύζυγός του, η κόρη του και γνωστός δικηγόρος, ο οποίος είναι κουμπάρος του.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως ενώπιον της ανακρίτριας ο κατηγορούμενος ποινικολόγος ομολόγησε ότι έδειρε  τη σύζυγο του, επίσης δικηγόρο. Φέρεται μάλιστα να ζήτησε και συγνώμη , ενώ ο συνήγορος υπεράσπισης είπε ότι ο κατηγορούμενος είναι διατεθειμένος να παρακολουθήσει και συνεδρίες συμβουλευτικής.

Η 18η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση μετέβη η ίδια χθες το βράδυ στο σπίτι του θύματος, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την κατάσταση της 37χρονης γυναίκας.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και τα δύο όπλα που είχε ο δικηγόρος.

Η γυναίκα – επίσης γνωστή δικηγόρος – δεν είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος του δικηγόρου . Ωστόσο όπως προέκυψε από την κατάθεση του γιατρού που την εξέταση ‘εγνεψε καταφατικά όταν την ρώτησε αν την χτύπησε ο σύζυγος της. Επίσης η σύζυγος του γιατρού δέχτηκε την πρόταση των αστυνομικών και τοποθέτησε  panic button στο κινητό της

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook