Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πόσο χτυπημένη ήταν η σύζυγος του γνωστού δικηγόρου, όταν πήγε στην κλινική, βγαίνουν στο φώς.

Νέες μαρτυρίες για τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στην κλινική στην οποία μεταφέρθηκε η σύζυγος τα του γνωστού δικηγόρου – ποινικολόγου μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη από εκείνον τα ξημερώματα της Κυριακής και οδήγησε στη σύλληψη του έφερε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1.

Άτομα από το περιβάλλον της κλινικής που ήταν παρόντα κατά την άφιξη τουδικηγόρου και της συζύγου του, στην κλινική τα ξημερώματα της Κυριακής περιέγραψαν στον ΑΝΤ1 ότι το ζευγάρι μπήκε στην κλινική χωρίς κανείς να τους αναγνωρίσει. «Μπήκαν γρληγορα, σαν να ήθελαν να κρυφτούν».

Σύμφωνα με τν ίδια μαρτυρία « η γυναίκα ήταν τόσο τραυματισμένη που έκατσε σε αναπηρικό αμαξίδιο. Τα τραύματά της ήταν εμφανή. Κρατούσε το πρόσωπο και το στόμα της επειδή πονούσε».

Εξαιτίας των τραυμάτων που είχε στο στόμα και τη γλώσσα η γυναίκα δεν μπορούσε να μιλήσει, ανέφεραν οι ίδιες πηγές, με τον ποινικολόγο να αναλαμβάνει τις επικοινωνίες, «να είναι καθησυχαστικός και συνεργάσιμος και να υποστηρίζει ότι τα τραύματα προήλθαν από πτώση στις σκάλες».

Σοκάρει η κατάθεση του γιατρού που την εξέτασε
Ο γιατρός που εξέτασε τη σύζυγο του δικηγόρου στην κλινική περιέγραψε στην κατάθεση του τα βαριά τραύματα που διαπίστωσε και για το λόγο αυτό κάλεσε την Αστυνομία που συνέλαβε επί τόπου τον δικηγόρο.

Όπως κατέθεσε ο γιατρός: «Κλινικά, φέρει εκχυμώσεις και οίδημα προσώπου – μέτωπο, ζυγωματικά, αμφώ- εκχυμώσεις οφθαλμικών κογχών (racoon eyes), θλαστικό τραύμα δεξιού λοβού, ωτος, οίδημα και αιμορραγία ρινός, εκδορές και οιδήματα άνω και κάτω χείλους» αναφερει μεταξύ άλλων ο γιατρός, ενώ η εικόνα που περιγράφει παρακάτω προκαλεί τρόμο και αποτροπιασμό. Η γυναικά όπως λέει «φέρει αίματα στο τριχωτό κεφαλής όπως και τούφες μαλλιών στα ρούχα και στο σώμα της».

Μάλιστα όπως επισημαίνει όταν τη ρώτησε αν ο άνθρωπος που την μετέφερε στο νοσοκομείο τη χτύπησε αυτή έγνεψε καταφατικά.

Ωστόσο η γυναίκα στη συνέχεια αρνήθηκε και απέδωσε τα τραύματα της σε πρώση από τις σκάλες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook