«Και στην αθλιότητα ακόμη υπάρχουν όρια αξιοπρέπειας» αναφέρει μέσω του συνηγόρου της, η σύζυγος του δικηγόρου που έχει καταγγελθεί από 43χρονη ασκούμενη ότι τη χτύπησε και την έβρισε

Απρόσμενη τροπή λαμβάνει η νέα υπόθεση καταγγελίας για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος 69χρονου γνωστού δικηγόρου από ασκούμενη η οποία υποστηρίζει ότι υπήρξε και σύντροφος του.

Η σύζυγος του γνωστού δικηγόρου με ανακοίνωση μέσω του δικού της συνηγόρου Γιάννη Απατσίδη καταφέρεται κατά της καταγγέλλουσας και την κατηγορεί για μπούλινγκ, συκοφαντία και… stalking

“Σημειώνω, τονίζω και υπογραμμίζω ότι δεν θα ανεχθώ και οποιαδήποτε προσπάθεια αντιστροφής των ρόλων, και επιδίωξης ηθικής μου εκβίασης, καθώς σε περίπτωση που επικρατήσει ο Θύτης έναντι των Θυμάτων, και δη των απολύτως αμέτοχων, όπως είμαι εγώ, τότε η Κοινωνία μας, όχι μόνον θα καταντήσει “Ζούγκλα”, αλλά θα επιτρέψει στα κάθε είδους “αρπακτικά”, όταν δεν καταφέρνουν να ζήσουν τις ζωές των άλλων, να εκδικούνται με συκοφαντικές αναφορές και διαρροές, μήπως κι έτσι αποκτήσουν βαρυσήμαντη υπόσταση”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της .

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγος, δικηγόρος και η ίδια στο επάγγελμα, στην ανακοίνωση της δηλώνει πλήρη άγνοια για τα όσα  καταμαρτυρεί στον σύζυγο της  η ασκούμενη αλλά  και για πιθανό ερωτικό δεσμό του με την γυναίκα και επικεντρώνεται στην προσβολή της προσωπικότητας που όπως αναφέρει, η ίδια υπέστη από τη συμπεριφορά της καταγγέλλουσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της σύζυγου του δικηγόρου μέσω του συνηγόρου της αναφέρει:
«Και στην Αθλιότητα ακόμη υπάρχουν Όρια Αξιοπρέπειας!
Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχω δεχθεί επανειλημμένως διαδικτυακό bullying από γυναίκα συνάδελφό μου, η οποία εσχάτως αναφέρεται ως “ασκούμενη δικηγόρος 43χρονη” και η οποία έχει παρουσιαστεί δημοσίως, άλλοτε ως δήθεν συνεργάτης του γραφείου μου, και ιδιωτικώς ως φερόμενη εφήμερη ερωτική σύντροφος του συζύγου μου, άνευ της δικής μου γνώσεως για οποιαδήποτε από τις επικαλούμενες δύο εκδοχές της.

Επικαλούμενη περιστατικό εκατέρωθεν αντεγκλήσεων με τον σύζυγό μου, η κρισιολόγηση του οποίου εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη με αντίθετες εγκλήσεις, και με το οποίο ουδεμία απολύτως σχέση είχα, η εν λόγω καταγγέλλουσα, την ύπαρξη της οποίας είτε ως δήθεν συνεργάτιδος είτε ως φερόμενης εφήμερης “συντρόφου” ούτε καν γνώριζα, μεθοδευμένα, οργανωμένα και συντονισμένα, αντί να στοχοπροσηλωθεί στο επικαλούμενο απ’ αυτήν “περιστατικό βίας”, εάν είναι αληθές όπως παρουσιάζεται αποκλειστικά από την ίδια, λυσσαλέα επεδίωξε να προσβάλει την δική μου προσωπικότητα, τυποποιώντας με τις πράξεις της την παρ. 1 του άρθρου 333 του Ποινικού Κώδικα, όπου προβλέπεται: “Με την ποινή του προηγούμενου εδαφίου τιμωρείται και όποιος, χωρίς απειλή βίας ή άλλης παράνομης πράξης, προκαλεί σε άλλον τρόμο ή ανησυχία με την επίμονη καταδίωξη ή παρακολούθησή του, όπως ιδίως με την επιδίωξη διαρκούς επαφής με τη χρήση τηλεπικοινωνιακού ή ηλεκτρονικού μέσου ή με επανειλημμένες επισκέψεις στο οικογενειακό, κοινωνικό ή εργασιακό περιβάλλον αυτού, παρά την εκφρασμένη αντίθετη βούλησή του”, αλλά και την κατ’ εξακολούθηση συκοφαντική δυσφήμηση, σε βάρος μου.

Η εν λόγω εμμονική της συμπεριφορά, η οποία πλέον θα αποτελέσει αντικείμενο ελέγχου από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, αλλά και από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, ίσως καταδεικνύει και τα ιδιοτελή κίνητρά της, καθόσον μία Κακοποιημένη Γυναίκα δεν αντιδρά, κακοποιώντας η ίδια συνάδελφό της.

Ως Μητέρα, Γυναίκα, Δικηγόρος και Ενεργή Πολίτης, δεν ανέχομαι οιασδήποτε μορφής βία, ακόμη και λεκτική, ανεξαρτήτως φύλου, και γι’ αυτό αποκλειστικά αρμόδια να αποφανθεί είναι η Δικαιοσύνη, και ουχί η περιρρέουσα Ψυχολογία της Μάζας.

Σημειώνω, τονίζω και υπογραμμίζω ότι δεν θα ανεχθώ και οποιαδήποτε προσπάθεια αντιστροφής των ρόλων, και επιδίωξης ηθικής μου εκβίασης, καθώς σε περίπτωση που επικρατήσει ο Θύτης έναντι των Θυμάτων, και δη των απολύτως αμέτοχων, όπως είμαι εγώ, τότε η Κοινωνία μας, όχι μόνον θα καταντήσει “Ζούγκλα”, αλλά θα επιτρέψει στα κάθε είδους “αρπακτικά”, όταν δεν καταφέρνουν να ζήσουν τις ζωές των άλλων, να εκδικούνται με συκοφαντικές αναφορές και διαρροές, μήπως κι έτσι αποκτήσουν βαρυσήμαντη υπόσταση.

Σε οιονδήποτε συνηγορήσει στην προσβολή της προσωπικότητάς μου, και στην άλωση της οικογενειακής μου ζωής, διά της παράνομης επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού μας χαρακτήρα, θα υποβληθούν όλα τα δέοντα ένδικα μέσα».

Το χρονικό της υπόθεσης
Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία στην Αστυνομία από την 43χρονη ασκούμενη δικηγόρο έγινε τον περασμένο Απρίλιο και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης από εισαγγελέα.
Η 43χρονη στην αναφορά στην Αστυνομία υποστήριξε ότι ήταν σύντροφος του γνωστού δικηγόρου, ο οποίος φέρεται να την χτύπησε στο πρόσωπο και να την έβρισε. (Δείτε εδώ την αναφορά της στην Αστυνομία)

Μερικές μέρες μετά την καταγγελία η 43χρονη έκανε και ανάρτηση αναφερόμενη σε κακές συνθήκες εργασίας στο δικηγορικό γραφείο σημειώνοντας τα εξής:

«Ξεκίνησα αρχικά ως εξωτερική συνεργάτης, όμως ο άντρας αποφάσισε ότι είμαι υποτίθεται πολύ καλή και θέλησε και εσωτερική συνεργασία. Δουλειά 12 – 13 ώρες τη μέρα, μισθός ψίχουλα και υπόσχεση για κατ’ αποκοπή δουλειές, οι οποίες δεν ήρθαν ποτέ. Όταν τόλμησα να μιλήσω στον άντρα και να διαμαρτυρηθώ, με εξύβρισε χυδαία, με είπε “κ….α”, “δικηγορικό τίποτα” και άλλα πολλά. Όταν αντέδρασα, εκείνος με χαστούκισε, με τράβηξε από τα μαλλιά, με έκλεισε στο αυτοκίνητο (όλα αυτά έγιναν εν κινήσει με κίνδυνο να σκοτωθούμε στο δρόμο) και έφυγε, στην προσπάθειά του να αποφύγει την σύλληψη. Εννοείται πως κάλεσα αμέσως αστυνομία, έκανα μήνυση και με εξέτασε ιατροδικαστής. Εννοείται πως δεν αντέδρασα, διότι αν ακουμπούσα έστω, έναν τύπο 70 ετών, θα βρισκόμουν μπλεγμένη αγρίως. Άλλες θλιβερές λεπτομέρειες δεν θα ήθελα να αναφέρω. Μετά από δύο μέρες αυτός με κάλεσε στο τηλέφωνο, ζητώντας μου να τα βρούμε, αλλά στην πραγματικότητα προσπάθησε να με πείσει να αποσύρω την μήνυση».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος έχει αρνηθεί τα πάντα και υποστηρίζει ότι αντίθετα εκείνη του επιτέθηκε , ενώ παράλληλα την έχει μηνύσει με τη σειρά του και εκείνος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook