Μαρίνα Ζέας: Βυθίστηκαν τρία σκάφη μετά τη φωτιά που ξέσπασε και κάηκαν
Ο χώρος στο λιμάνι έχει αποκλειστεί, ενώ το Λιμενικό έχει τοποθετήσει πλωτό φράγμα για την αποτροπή της θαλάσσιας ρύπανσης.
Συναγερμός σήμανε στον Πειραιά καθώς στις φλόγες τυλίχθηκαν τρία γιοτ στη Μαρίνα Ζέας.
Αρχικά η φωτιά ξεκίνησε σε ένα γιοτ και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε διπλανό.
Επιχείρησαν 9 οχήματα της πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες, ενώ στο σημείο έσπευσε και πλωτό πυροσβεστικό. Μάλιστα, έγινε και απεγκλωβισμός 10 ατόμων που βρίσκονταν στις προβλήτες και δεν μπορούσαν να μετακινηθούν προς την έξοδο.
Ένας αστυνομικός αλλά και ένας πυροσβέστης χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.
Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα προς το παρόν και την έρευνα θα αναλάβει το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με το Λιμενικό.
Τα τρία σκάφη έχουν ήδη βυθιστεί ενώ σιγά σιγά αναμένεται να ξεκινήσει και ο καθαρισμός ενώ η Πυροσβεστική παραμένει στο σημείο.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μητσοτάκης: «Επιλέγουμε τη σύγκριση αντί για τη σύγκρουση» – Ο απολογισμός του κυβερνητικού έργου από το 2019
- Καύσωνας στην Ευρώπη: Σπάνε ρεκόρ οι θερμοκρασίες με 40άρια σε Γερμανία, Δανία και Τσεχία – Πνίγεται κόσμος αναζητώντας δροσιά – Κανόνια νερού στους δρόμους (βίντεο)
- H «Καθημερινή της Κυριακής»
- Θαύμα στη Βενεζουέλα: Νεογέννητο μωρό 18 ημερών ανασύρθηκε ζωντανό από τα συντρίμμια – Συγκινητικό βίντεο
- To «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- H «Realnews» της Κυριακής
- Ο «Ελεύθερος Τύπος» της Κυριακής
- Το «Documento» της Κυριακής
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook