Φρίκη για 32χρονη στο Διδυμότειχο: Ο σύντροφός της την κρατούσε φυλακισμένη, τη χτυπούσε και τη βίαζε
H 32χρονη κατάφερε να ξεφύγει και κατήγγειλε τον σύντροφο της στην Αστυνομία. Αναζητείται ο άνδρας. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία
Έναν εφιάλτη ζούσε για περίπου ένα μήνα μια 32χρονη γυναίκα στα χέρια του συντρόφου της στο Διδυμότειχο καθώς ο άντρας φέρεται να την χτυπούσε, να την κρατούσε κλεισμένη στο σπίτι και να τη βίαζε.
Η 32χρονη πέρασε το κατώφλι του τμήματος Ασφαλείας Διδυμοτείχου το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Οι αστυνομικοί την είδαν με εμφανή τραύματα στο σώμα και τα χέρια της, ενώ η ίδια κατήγγειλε ότι την χτύπησε ο σύντροφος της.
Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε εξετάσεις.
H 32χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς μέσα από το νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου πως “από τις 10/7/2024 μέχρι σήμερα με τη χρήση σωματικής βίας με κρατούσε μέσα στο σπίτι του, χωρίς τη θέληση μου. Επανειλημμένως με εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις, με τελευταία φορά, σήμερα στις 10 το πρωί”.
Σε βάρος του 32χρονου άνδρα έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους», λέει μετά το πρόστιμο από την Τροχαία
- Ιωάννα Τούνη: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στο Μεξικό
- Δανάη Μπάρκα: Φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Σουηδία
- Π. Παυλόπουλος: «Θέσπιση του Δικαίου και απονομή της Δικαιοσύνης στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης»
- Πέθανε από καρκίνο ένα παιδί στην Ελλάδα που γεννήθηκε από το σπέρμα του Δανού δότη – Nοσεί και το αδερφάκι του
- Λένα Δροσάκη: «Η πρώτη ανάσα ήταν όταν πήγε καλά το θέμα υγείας μου, έπρεπε να σταθώ δυνατή για το παιδί μου» (βίντεο)
- Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του Γ. Ξυλούρη για την «σιωπή» του στην Εξεταστική – Ερευνάται για ψευδή κατάθεση και απείθεια
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Διαγράφεται από το ΠΑΣΟΚ ο κουμπάρος του Ν. Ανδρουλάκη που συνελήφθη στην Κρήτη για τις παράνομες επιδοτήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook