Καλαμάτα: 36χρονη κατήγγειλε τον αδελφό της για βιασμό – Ειδοποίησε την αστυνομία μέσω 112
Καταγγελία για βιασμό από τον ίδιο της τον αδελφό έκανε στην Αστυνομία μια 36χρονη γυναίκα. Συνελήφθη ο αδελφός της
Για βιασμό κατήγγειλε τον αδελφό της στις Αρχές μια 36χρονη στην Καλαμάτα, σε ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με το Star, η γυναίκα που διαμένει στην Καλαμάτα κατήγγειλε τον αδελφό της για βιασμό και ειδοποίησε τις Αρχές μέσω 112.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της του Star , η καταγγελία έγινε από την 36χρονη πριν από δυο ημέρες. Στους αστυνομικούς κατέθεσε ότι ο αδερφός της τη βίαζε και όταν εκείνη του είπε ότι θα τον καταγγείλει την έδιωξε από το σπίτι.
Οι αστυνομικοί την εντόπισαν σε υπαίθριο παγκάκι. Τους κάλεσε η ίδια μέσω του 112. Στην κατάθεσή της ισχυρίστηκε ότι ο βιασμός της ήταν κατ’εξακολούθηση το τελευταίο 20ημερο.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον αδερφό στο πλαίσιο του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή απειλή, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και για τον βιασμό, που θα διερευνήσουν οι δικαστκές αρχές.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος, ενώ δήλωσε ότι δεν επιθυμεί τη χορήγηση panic button.
Ολες οι Ειδήσεις
- Mad VMA 2026: Η εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου για τα 30 χρόνια καριέρας του και το θερμό φιλί στην Υβόννη Μπόσνιακ (βίντεο)
- Βασίλης Ζούλιας για Γιωτόπουλο: – “Δεν με συγκινεί η εικόνα του γερασμένου κτήνους , θα ήθελα να πεθάνει πίσω από τα σίδερα”
- «Βγήκαν τα μαχαίρια» στο ΠΑΣΟΚ για τις συνεργασίες: «Γελοία η προσέγγισή σου» λέει η Διαμαντοπούλου στον Δούκα, στήριξες τη ΝΔ της απαντά ο δήμαρχος
- Οι ΗΠΑ έδωσαν στη δημοσιότητα τη συμφωνία με το Ιράν: Ανοίγουν τα Στενά του Ορμούζ και αίρονται οι κυρώσεις – Τα 14 σημεία
- Π. Παυλόπουλος: Πώς η καταχρηστική, και μάλιστα κατά συρροήν, επίκληση της Εθνικής Ασφάλειας εις βάρος του θεμελιώδους δικαιώματος προστασίας του απορρήτου των επικοινωνιών οδήγησε στο σκάνδαλο των υποκλοπών
- Ελεονώρα Μελέτη: Είναι χυδαίο ανήλικα παιδιά να γίνονται influencers
- Κατσέλη: Να συμπορευτεί η ΕΛΑΣ του Τσίπρα με το ΠΑΣΟΚ, να αποφασίσει ο Ανδρουλάκης πού θέλει να πάει (βίντεο)
- Συγκλονίζει ο Ιορδάνης Αγαπητός: «Στο δημοτικό έκρυβα ότι οι γονείς μου ήταν εξαρτημένοι από ουσίες» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook