Κρήτη: Θρήνος για τον 32χρονο πυροσβέστη που ανασύρθηκε νεκρός από το Κουρταλιώτικο φαράγγι
Τον 32χρονο πυροσβέστη βρήκαν νεκρό συνάδελφοί του στο φαράγγι όπου είχε πάει για πεζοπορία με μια φίλη του.
Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Ηρακλείου από τον θάνατο του 32χρονου πυροσβέστη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός αργά τη νύχτα της Τρίτης, μετά από έρευνες στο Κουρταλιώτικο φαράγγι, όπου είχαν χαθεί τα ίχνη του.
Τον 32χρονο πυροσβέστη Χριστόφορο Χ. βρήκαν νεκρό συνάδελφοί του στο φαράγγι όπου είχε πάει για πεζοπορία με μια φίλη του.
Ο άτυχος νεαρός , που υπηρετούσε στο Ηράκλειο ως αξιωματικός ειδικών καθηκόντων, βρέθηκε νεκρός σε μισό μέτρο νερού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr έφερε χτύπημα στο πρόσωπο.
Φως στα ακριβή αίτια θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή, αν πρόκειται δηλαδή για πνιγμό, αν χτύπησε κάπου ή αν πέθανε από παθολογικά αίτια.
Ο 32χρονος πυροσβέστης είχε πάει εκδρομή στο φαράγγι του Κουρταλιώτη με μία φίλη του. Σύμφωνα με πληροφορίες στη διάρκεια της πεζοπορίας ο νεαρός άνδρας μπήκε στο νερό για να κολυμπήσει ενώ η κοπέλα συνέχισε την πορεία της φτάνοντας στη γέφυρα του Πρέβελη. Εκεί, όμως διαπίστωσε ότι ο 32χρονος αργούσε να επιστρέψει και κάλεσε τις αρχές ζητώντας συνδρομή.
Αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή πυροσβεστών, ανδρών της ΕΛ.ΑΣ αλλά και εθελοντών. Η προσπάθεια για τον εντοπισμού του 32χρονου δεν σταμάτησε ούτε όταν έπεσε το σκοτάδι. Δυστυχώς, γύρω στις 11 το βράδυ ο άτυχος 32χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
Ο θάνατος του 32χρονου βύθισε στο πένθος την οικογένεια τους φίλους του αλλά και το Πυροσβεστικό Σώμα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Καιρός – Τσατραφύλλιας: Έρχεται «Σιβηρική εισβολή» με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές, βοριάδες και χιόνια στα ορεινά
- «Μεγάλη Εικόνα»: Πέμπτη 19 Μαρτίου στις 00:40 – Στο επίκεντρο της συζήτησης οι εξελίξεις από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
- ERTFLIX: Αφιέρωμα για τα 30 χρόνια από τον θάνατο του Οδυσσέα Ελύτη
- «Prime Time»: Τεχνητή Νοημοσύνη – Ο αόρατος νους – Τρίτη 17 Μαρτίου στις 00.30, στον ΣΚΑΪ
- «THE WALL», με τον Χρήστο Φερεντίνο: Από τη διάσωση στη θάλασσα, μπροστά από τον «τοίχο» – Τετάρτη 18 Μαρτίου, στις 21:40, στον ΣΚΑΪ
- Πέντε συμπαραγωγές της ΕΡΤ βραβεύτηκαν στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
- Χριστίνα Σάλτη: Την «τσάκωσε» η τροχαία να έχει πιεί τα …κρασάκια της – Το χιουμοριστικό βίντεο και οι ποινές
- Μαρία Καρρά: Ελεύθερη με εγγύηση 100.000 ευρώ η χήρα του Γιώργου Τράγκα – Κατηγορίες για ξέπλυμα και φοροδιαφυγή που αγγίζει τα 13 εκατ. ευρώ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook