Πέραμα: Προφυλακίστηκε ο οδηγός που κατηγορείται ότι βίασε συνάδελφο του μέσα στο απορριμματοφόρο

Ο ίδιος δέχεται την ερωτική συνεύρεση αλλά αρνείται ότι πρόκειται για βιασμό
Στις φυλακές Τρίπολης θα οδηγηθεί μετά την προφυλάκιση του ο 48χρονος οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Πειραιά που κατηγορείται ότι βίασε συνάδελφό του μέσα στο όχημα στο Πέραμα την Τρίτη (20/8).
Σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας, ο 48χρονος την έγδυσε και την βίαζε επί ένα τέταρτο μέσα στο απορριμματοφόρο. Ο άνδρας που συνελήφθη, αποδέχτηκε την ερωτική συνεύρεση με την 44χρονη καταγγέλλουσα αλλά αρνήθηκε ότι τη βίασε.
Επίσης, παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της 44χρονης, καθώς και η έρευνα στο όχημα για στοιχεία με τη συλλογή DNA .
Σύμφωνα με την έκθεση της Αστυνομίας, ο εφιάλτης για την 44χρονη υπάλληλο ξεκίνησε τα ξημερώματα της Τρίτης (20.08.2024).
Ήταν 03.45’, της 20ης Αυγούστου όταν σύμφωνα με την καταγραφή της ΕΛ.ΑΣ, ο 48χρονος και η συνάδελφος του βρίσκονταν στο όχημα επί της λεωφόρου Σχιστού στην περιοχή του Σκαραμαγκά. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται « Σε ανωτέρω τόπο και χρόνο, ο συλληφθείς, έγδυσε την 44χρονη παθούσα και προέβη σε γενετήσιες πράξεις και σε συνουσία, παρά τη θέλησή της, κατά το χρόνο που εργάζονταν από κοινού σε απορριμματοφόρο του Δήμου Πειραιά». Ο οδηγός, αφού ολοκλήρωσε την πράξη του, πέταξε τη γυναίκα στο δρόμο και εξαφανίστηκε.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Γεωργία Μεσαρίτη στο ΟΠΑΠ Game Time: Ο Μουζακίτης, ο ρόλος κομπάρσου με τον Μπράντ Πιτ και η Έμα Στόουν
- Αλεξανδρούπολη: Στον ανακριτή ο 59χρονος ελαιοχρωματιστής – κατάσκοπος που φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις για τη «μαμά Ρωσία»
- MEGA: Σταθερά στην πρώτη θέση της τηλεθέασης η ενημέρωση και τον Απρίλιο
- Εξαρθρώθηκε σπείρα που τα μέλη της απασχολούσαν τους ηλικιωμένους στο ισόγειο και «ξάφριζαν» τα σπίτια τους – Βίντεο από τη δράση τους
- O Πούτιν δείχνει για πρώτη φορά το πολυτελές διαμέρισμα του στο Κρεμλίνο – Ξενάγηση από τον ίδιο – Βίντεο
- «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Στην κοσμοπολίτικη Ύδρα, σήμερα στις 14.45, στον ΣΚΑΪ
- Συνελήφθη 17χρονος που σκότωσε, έκαψε και πέταξε σε κάδο γυναίκα στην Πολωνία – Έκανε διακοπές στην Κατερίνη
- Ανάλυση CNN: Η συμφωνία για τα ορυκτά της Ουκρανίας είναι σε μεγάλο βαθμό συμβολική – αλλά αυτό είναι αρκετό για τον Ντόναλντ Τραμπ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook