Σαλαμίνα: «Θα με πνίξει σκέφτηκα, ευτυχώς ήρθε και με έσωσε ο Αχιλλέας», λέει η 20χρονη για τον επίδοξο βιαστή της (βίντεο)
«Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει. Πάλι καλά που ήρθε ο Αχιλλέας να με σώσει. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Μ’ έσωσε. Τον ευχαριστώ πολύ», είπε η 20χρονη που γλύτωσε από θαύμα να πέσει θύμα βιασμού.
Η 20χρονη περιγράφει στο Live News τα όσα εφιαλτικά έζησε στην παραλία της Σαλαμίνας όταν ένας 35χρονος την έβαλε στο μάτι και προσπάθησε να τη βιάσει.
«Κατεβαίνω από το λεωφορείο γύρω στις 14:30, τον είδα ότι με ακολουθούσε. Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν στα σκαλιά, κατεβαίνω στην στην παραλία. Με ενοχλεί δύο φορές. Του κάνω ότι δεν θέλω παραπάνω γνωριμίες, τον αποτρέπω και έρχεται τρίτη φορά. Γυρνάει και μου κάνει άμα δεν με βιάσει θα μου βγάλει μαχαίρι. Ενημερώνω τον φίλο μου ότι με ενοχλέι ένας εδώ πέρα. Από τον φόβο μου μπήκα μέσα στην παραλία, ξεκίνησα να κολυμπάω και κολυμπούσε μαζί μου».
«Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει. Πάλι καλά που ήρθε ο Αχιλλέας να με σώσει. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Μ’ έσωσε. Τον ευχαριστώ πολύ».
«Η αστυνομία έκανε να έρθει μία ώρα και δέκα λεπτά. Κάλεσα κι εγώ και ο Αχιλλέας την αστυνομία. Μας ειρωνεύτηκαν κι από πάνω ότι ”τι να κάνω; να πετάξω;”. Είχα βιώσει αυτό το σοκ και η αστυνομία αργούσε τόσο πολύ να έρθει».
«Μου είπε ότι αν δεν κάτσω να με βιάσει, θα βγάλει το μαχαίρι που έχει στην τσέπη του. Δεν είχα ακούσει τίποτα για αυτόν.
«Δεν ήθελα να την βιάσω»
Από την πλευρά του ο 35χρονος επίδοξος βιαστής φέρεται να αρνείται ότι είχε πρόθεση να κάνει κακό στην κοπέλα.
«Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες. Ποτέ δεν πλησίασα την κοπέλα για να την βιάσω. Δεν είχα τέτοια πρόθεση. Δεν την απείλησα ποτέ και δεν είχα πάνω μου μαχαίρι. Είδα το κορίτσι και ήθελα απλώς να της μιλήσω επειδή είδα μια όμορφη κοπέλα. Δεν ήθελα να της κάνω κακό και δεν την ακούμπησα. Έπειτα, εμφανίστηκε ένας άνδρας και άρχισε να με χτυπά και να με καταγράφει σε βίντεο χωρίς την συναίνεσή μου και εκεί φοβήθηκα για την ζωή μου. Προς εκείνον θα κινηθώ νομικά».
Ο 35χρονος είχε κατηγορηθεί ξανά πριν από ένα χρόνο για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική παρενόχληση δύο κοριτσιών και πάλι στην περιοχή της Σαλαμίνας ενώ διαθέτει πλούσιο ποινικό μητρώο και καταδίκες για υποθέσεις ναρκωτικών και διαρρήξεις.
«Μου είπε ότι αν δεν κάτσω να με βιάσει, θα βγάλει το μαχαίρι που έχει στην τσέπη του. Δεν είχα ακούσει τίποτα για αυτόν. Αλλά όταν το άκουσα έπαθα σοκ κι απορώ γιατί ήταν ακόμα έξω. Δεν αντιλήφθηκα να είναι μέσα στο λεωφορείο, απλά τον είδα να κατεβαίνει μαζί μου τα σκαλιά. Εκείνη την ημέρα η παραλία ήταν τελείως άδεια».
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Αντωνία Καλλιμούκου πήρε πτυχίο Νομικής: Ευχαριστώ την Παναγιά και τον γλυκό Χριστό μου που με αξίωσαν
- Πάνος Καμμένος για Σαμαρά : «Αν κάνει κόμμα, θα κάνω κι εγώ, δεν θα επιτρέψω να κοροϊδέψει ξανά τον κόσμο» – Η Καρυστιανού μπορεί να βγει και πρώτη στις εκλογές (βίντεο)
- Μήνυση Κωνσταντοπούλου κατά Γεωργιάδη: Δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει και με μήνυσε 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα – «Προτείνω να κατέβετε υποψήφια της Καρυστιανού» (βίντεο)
- Eπεισόδιο με τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Δήμαρχο Σαρωνικού: «Επικαλείστε ότι είστε δημοσιογράφος – Πήγες στρατό;» (βίντεο)
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – Μια βόλτα στη νύχτα της δεκαετίας του ’80 – Σάββατο 31.01.2026
- Το ντέρμπι κορυφής και όλα τα ματς της 19ης αγωνιστικής είναι στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6
- Πρεμιέρα στο ΕΡΤnews: «4 εποχές Ελλάδα» με τη Σοφία Κωνσταντινίδου – Κυριακή 01.02.2026
- Την ίδρυση νέου Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου ζήτησε ο Γ. Αυτιάς
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook