Motor Oil: Σε ύφεση η φωτιά στα διυλιστήρια, τρεις εργαζόμενοι ελαφρά τραυματίες – Η ανακοίνωση της εταιρείας
Από την πυρκαγιά έχουν τραυματιστεί ελαφρά στα άνω άκρα 3 εργαζόμενοι συνεργαζόμενης εταιρείας εργολάβων, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου
Η φωτιά στο διυλιστήριο της Motor Oil που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (17/09/2024) είναι σε ύφεση σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.
Η φωτιά που ξέσπασε στις παλιές εγκαταστάσεις των διυλιστηρίων, έχει πολύ καλύτερη εικόνα και από την πυρκαγιά δεν απειλούνται έμφορτες δεξαμενές
Λίγο πριν από τις 8 το βράδυ η κατάσταση ήταν σαφώς βελτιωμένη και οι πυροσβέστες εξέφραζαν αισιοδοξία. Ηδη, πάντως, ο «πύργος» από τον οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά έχει πέσει, ενώ άμεσα έκλεισαν όλες οι στρόφιγγες που συνδέουν δεξαμενές και εγκαταστάσεις ώστε να απομονωθεί το σημείο έναρξης. Οι προσπάθειες των πυροσβεστών επικεντρώνονται ακριβώς σ’ αυτό το σημείο και ρίχνουν αφρό και νερό, προκειμένου να σβήσει και η αρχική εστία.
Η κατάσταση στη Motor Oil τώρα. #φωτια #MotorOil pic.twitter.com/YIONl5AnX1
— idiotypos 🍉 (@idiotypos) September 17, 2024
Για την πυρκαγιά εξέδωσε ανακοίνωση και η εταιρία όπου ενημερώνει ότι «από την πυρκαγιά έχουν τραυματιστεί ελαφρά στα άνω άκρα 3 εργαζόμενοι συνεργαζόμενης εταιρείας εργολάβων, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου και λαμβάνουν όλη την αναγκαία φροντίδα»
Ανακοίνωση της Motor Oil για τη φωτιά στις εγκαταστάσεις της
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Motor Oil για την πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας:
«Σήμερα 17 Σεπτεμβρίου στο χώρο των μονάδων διύλισης του νοτίου διυλιστηρίου των διυλιστηρίων της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους εκδηλώθηκε σοβαρής έκτασης πυρκαγιά από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες.
H κατάσταση είναι σε ύφεση. Από την πυρκαγιά έχουν τραυματιστεί ελαφρά στα άνω άκρα 3 εργαζόμενοι συνεργαζόμενης εταιρείας εργολάβων, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου και λαμβάνουν όλη την αναγκαία φροντίδα. Από την αρχή του συμβάντος είμαστε σε αγαστή και συνεχή συνεργασία με τις αρχές.
Ευχαριστούμε το Πυροσβεστικό Σώμα και τους ανθρώπους του, αλλά και τους ανθρώπους μας στο διυλιστήριο για τη συνεργασία τους από την πρώτη στιγμή».
Πηγές της Πυροσβεστικής επεσήμαναν ότι ο καπνός και η φλόγα της πυρκαγιάς έχει μειωθεί και δεν υπάρχει προς το παρόν κίνδυνος επέκτασης της σε παρακείμενες δεξαμενές.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-2: Οι Θεσσαλονικείς άντεξαν στη «Λεωφόρο» και έκαναν το 3Χ3
- EuroBasket 2025: Η Γερμανία χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης σε έναν τελικό θρίλερ με την Τουρκία (βίντεο)
- Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-1: Ο Κοϊτά έσπασε το «τείχος» που βρήκε η Ένωση στην Βοιωτία
- Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ 2-2: Η ΑΕΛ έμεινε… όρθια στην Τρίπολη ισοφαρίζοντας στο 94΄
- Συγκινημένος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου, επιτέλους τα κατάφερα για εμένα και για τη χώρα μου» – Βίντεο
- Ο Τετέι υπέγραψε τη νίκη με ανατροπή της Κηφισιάς και οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε νέα οδυνηρή «γκέλα»!
- Eurobasket 2025: Με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο , η Ελλάδα νίκησε με 92-89 την Φινλανδία και πήρε το χάλκινο μετάλλιο
- Άννα Βίσση: Τραγούδησε μαζί με το Νίκο Καρβέλα στη σκηνή, το φιλί – Κατάμεστο με 60.000 θεατές το Καλλιμάρμαρο – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook