Κρήτη: Σοκάρει το βίντεο ξυλοδαρμού μιας γυναίκας από τον πρώην σύζυγό της μπροστά στο παιδί τους
Με το ένα χέρι κρατούσε το παιδί και με το άλλο την χτυπούσε στο δρόμο, ο νταής σύζυγος!
Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Σε ένα νέο περιστατικό, βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τον ξυλοδαρμό δημοτικής υπαλλήλου από τον πρώην σύζυγό της και μάλιστα μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους στα Χανιά της Κρήτης .
Το περιστατικό συνέβη έξω από το δημαρχείο στις Βρύσες Αποκορώνου στα Χανιά. Στο αποκαλυπτικό βίντεο φαίνεται ο νταής, ο οποίος είχε σταθμεύσει νωρίτερα το αυτοκίνητό του έξω από το δημαρχείο, να περιμένει τη γυναίκα με τον γιο τους.
Όπως αποτυπώνεται στο βίντεο, ο πατέρας πλησιάζει το παιδί και αφού του μιλάει λίγο, πάει να απομακρυνθεί μαζί του. Τότε, η μητέρα του παιδιού επιχειρεί να πάρει τον ανήλικο, κάτι που προκάλεσε την οργή του πρώην άντρα της ο όποιος της επιτέθηκε χτυπώντας την με γροθιές στη μέση του δρόμου.
Το περιστατικό έληξε χάρη στην παρέμβαση των συναδέλφων της γυναίκας.
«Κάνει συχνά χρήση αλκοόλ & άλλων ουσιών»
Για την υπόθεση, η οποία εξετάζεται σήμερα δικαστικά, μίλησε στο MEGA η δικηγόρος της γυναίκας, Ρούλα Παυλαντωνέα.
«Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται. (…) Η γυναίκα πήγαινε το παιδί στο σχολείο. Προσπάθησε να αρπάξει το παιδί και να φύγει. Φυσικά η γυναίκα δεν τον άφησε να πάρει το παιδί και αυτός άρχισε για μια ακόμη φορά να την γρονθοκοπά μπροστά στο παιδί και δεν τον ενδιέφερε καθόλου. Αυτό που τον ενδιέφερε ήταν να είναι αποτελεσματικά τα χτυπήματά του. Σέρνει το παιδί, τον νοιάζει να έχει χτυπήσει αποτελεσματικά τη μητέρα του».
Όπως λέει η ίδια:
«Η γυναίκα δεν έχει συνέλθει από αυτό το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα λίγα μέτρα από το ΑΤ Βρυσών και ο δράστης δεν το έλαβε υπόψιν του καν, νιώθει παντοδύναμος. Με αυτόφωρη διαδικασία προσήχθη στο δικαστήριο όμως ζήτησε ο ίδιος να έρθει αυτό το βίντεο ως αποδεικτικό υλικό».
«Αυτός ο άνθρωπος κάνει πολύ συχνά χρήση αλκοόλ και άλλων ουσιών. Πρέπει να είναι περιστασιακός χρήστης ναρκωτικών ουσιών αλλά από το αλκοόλ πρέπει να είναι εξαρτημένος», λέει η δικηγόρος.
«Από παντού απροστάτευτο αυτό παιδί, δεν μπορεί να βρει πουθενά μια ασφάλεια», λέει από την πλευρά της η ψυχολόγος Βέρα Αθανασίου.
«Είναι κακοποίηση το να είσαι μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον τόσο βίαιο».
Ολες οι Ειδήσεις
- Το Ισραήλ εξαπολύει σφοδρές επιθέσεις στη Γάζα μετά από εντολή του Νετανιάχου – Αλληλοκατηγορίες για παραβίαση της εκεχειρίας
- Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θόρυβο με το περιπολικό
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Η τρυφερή ανάρτηση με τον 6 μηνών γιο της
- Χαρά Βέρρα: Πάντρεψε την κόρη της και βάφτισε τον εγγονό της – Βίντεο
- Χανιά: Η σφαίρα στην καρδιά σκότωσε τον 51χρονο στο Έλος Κισσάμου – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
- Ψέριμος: Δύο μαθητές παρέλασαν με παιδιά από το Περιστέρι – Δείτε βίντεο
- Γαύδος: Ο εορτασμός της εθνικής επετείου του ΟΧΙ χωρίς μαθητές για πρώτη φορά – Στρατός και κάτοικοι ύψωσαν τη σημαία ψηλά
- Θεσπιές: Έκανε παρέλαση η μικρή Αλεξία 6 χρόνια μετά τον βαρύτατο τραυματισμό της στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα (Βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook