Κορωνοϊός: Στόχος των νέων μέτρων το τέλος στην κατάχρηση του κωδικού 6

Κομβικής σημασίας για την επιδημιολογική εικόνα της χώρας, χαρακτηρίζεται η εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων.
Τo Σάββατο και την Κυριακή η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα ξεκινά μια ώρα αργότερα και αντί για τις 6 το απόγευμα θα αρχίζει στις 7. Τα καταστήματα τροφίμων θα κλείνουν πλέον στις 6 το απόγευμα.
Στόχος των νέων μέτρων είναι να μην υπάρξει κατάχρηση του κωδικού “6” για άθληση και βόλτα με κατοικίδιο και να μην δημιουργηθεί συνωστισμός σε παραλίες, πάρκα και άλση.
Στα ΚΤΕΟ δεν ισχύουν οι περιορισμοί για τον κωδικό “2”, αλλά απαιτείται αποδεικτικό του ραντεβού, ενώ για τους γάμους, τελικά, επιτρέπεται η παρουσία 9 ατόμων, συμπεριλαμβανομένου και του προσωπικού.
Ολες οι Ειδήσεις
- Γιώργος Μαζωνάκης: Με θεραπευτική άδεια εκτός Δρομοκαίτειου- Σε εξέλιξη η ψυχιατρική εκτίμηση
- Η Αδαμαντία Λιόλιου στην ΕΡΤ – H επίσημη ανακοίνωση
- Μητσοτάκης για εμπρηστές: Τέλος η ατιμωρησία – Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών μας
- Άριελ Κωνσταντινίδη για τον πρώην σύντροφό της – «Του είπα: “Δέχεσαι να μην είναι δικό σου το παιδί;”» (βίντεο)
- Εγνατία Οδός: «Οι άνθρωποι δεν κατάλαβαν ότι καίγονταν ενώ ήταν ζωντανοί» – Η ιατροδικαστική έκθεση για τους 3 νεκρούς του τροχαίου
- Eurovision 2026: Στη Βιέννη ο διαγωνισμός για τα 70 χρόνια
- Γιώργος Μαζωνάκης: «Ίσως εγώ να είμαι τρελός» – Η πρώτη ανάρτηση μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο (βίντεο)
- Ο Νίκος Υποφάντης και η Αλεξάνδρα Καϋμένου έρχονται στην «ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ» του ACTION 24
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook