Λέσβος: Παράτησαν στη μέση του δρόμου 94χρονο με κορωνοϊό
Η καταγγελία έγινε από την πρόεδρο της Κοινότητας Αγιάσου στην Λέσβο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvospost.gr, ηλικιωμένος που έπασχε από κορωνοϊό, πήρε εξιτήριο μετά από νοσηλεία ημερών.
Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις ο ΕΟΔΥ μεταφέρει τους ασθενείς με κορονοϊό που περνούν εξιτήριο στην οικία τους.
Αυτό συνέβη και τώρα, αλλά σύμφωνα με την καταγγελία της προέδρου της Κοινότητας Αγιάσου Λέσβου Διαμαντως Ρουγκέλλη το βανάκι πού μετέφερε τον ηλικιωμένο από την Μυτιλήνη στην Αγιάσο τον παράτησε στην μέση του δρόμου και σε μεγάλη απόσταση από την οικία του.
Η κ. Ρουγκέλλη εντόπισε τον ηλικιωμένο ζαλισμενο και καταβεβλημένο στην μέση του δρόμου και αμέσως ειδοποίησε τους συγγενείς του, οι οποίοι παρεπιπτόντως νοσούν και εκείνοι με κορωνοϊό.
Οι συγγενείς του ηλικιωμένου άμεσα έφτασαν στο σημείο και παρέλαβαν τον ηλικιωμένο, παρανομώντας κιόλας καθώς απαγορεύεται η οποία μετακίνηση σε ασθενείς με κορωνοϊό.
Ολες οι Ειδήσεις
- Υπουργείο Εξωτερικών: Σταθερός στόχος παραμένει η επίλυση του Κυπριακού και η επανένωση της Μεγαλονήσου
- Νεκρός πυροσβέστης στο Γύθειο – Επιχειρούσε στη φωτιά – Υπό διερεύνηση τα αίτια
- Αττική: Δείτε σε ποιες παραλίες απαγορεύεται η κολύμβηση
- «Έπεσαν ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος»: Η Πυροσβεστική για τους δύο νεκρούς στη φωτιά στο Ρέθυμνο
- Νεκροί δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη μεγάλη φωτιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου – Εγκλωβίστηκαν στο όχημα τους – Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για εκκενώσεις οικισμών (βίντεο)
- Θανάσης Αυγερινός: Αποχωρεί με αιχμές από εκπρόσωπος του κόμματος Καρυστιανού – Καταγγέλλει «ύποπτους – φυτευτούς συμβουλάτορες» μέσα στο κόμμα
- Ο Τάσος Αρνιακός στο ACTION 24 – Η ανακοίνωση του σταθμού
- ΠΑΟΚ – Ντιναμό Κιέβου την Πέμπτη 30 Ιουλίου στις 20:45 στο ΟΡΕΝ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook