Νέο μπαράζ επιθέσεων με στόχους υπουργείο, εφορία, υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ και ΑΤΜ κατά την διάρκεια της νύχτας.

Οι ομάδες των αγνώστων κινήθηκαν κυρίως στις περιοχές του Πειραιά και του Μοσχάτου.

Στις 06:30 άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από δυο γκαζάκια, στην ΔΟΥ Χολαργού στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 100, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές. Στις 02:30 τα ξημερώματα, προκλήθηκαν φθορές σε δυο ΑΤΜ στην οδό Μακρυγιάννη 105, ενώ διαπιστώθηκε πως σε απροσδιόριστο χρόνο, άγνωστοι είχαν προκαλέσει φθορές σε ακόμη δυο ΑΤΜ, στην Μακρυγιάννη 67 και στην Μακρυγιάννη 57, καθώς και στην πρόσοψη υποκαταστήματος ΕΛΤΑ στην Σολωμού 63.

Στην 01:30 τα ξημερώματα, κουκουλοφόροι, προκάλεσαν φθορές σε ΑΤΜ στην συμβολή της Παλαμιδίου με την Αιτωλικού στον Πειραιά. Στην 01:25, άγνωστα άτομα προκάλεσαν φθορές σε ΑΤΜ που είναι τοποθετημένο σε πρόσοψη σούπερ μάρκετ στην συμβολή των οδών Δράμας και Βλαχάκου στον Πειραιά.

Η αρχή των επιθέσεων που εκτιμάται ότι εντάσσεται στο πλαίσιο της αλληλεγγύης για την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, έγινε στις 00:30 όταν άγνωστοι εκτόξευσαν μπογιές στην είσοδο του υπουργείου Ναυτιλίας στην Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook