Ο Δημήτρης Κουφοντίνας συνεχίζει την απεργία πείνας και δίψας

Ομόφωνα απέρριψε το Δικαστικό Συμβούλιο Λαμίας την αίτηση του Δημήτρη Κουφοντίνα για ακύρωση της μεταγωγής του στις φυλακές Δομοκού, καθώς και σχετικά με την απόφαση της γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Σοφίας Νικολάου για το ίδιο θέμα.

Σημειώνεται πως η εισαγγελέας Λαμίας έχει προτείνει από την περασμένη Παρασκευή να απορριφθεί το αίτημα του μέλους της 17Ν και απεργού πείνας και δίψας. Συγκεκριμένα είχε προτείνει να απορριφθεί «ως απαράδεκτο» το αίτημα για ακύρωση της μεταγωγής στον Δομοκό, ενώ στο αίτημα για ακύρωση της απόφασης Σοφίας Νικολάου είχε προτείνει να κηρυχθεί το δικαστήριο αναρμόδιο καθώς πρόκειται για ατομική διοικητική πράξη και αρμόδια να την κρίνουν είναι τα Διοικητικά Δικαστήρια.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Κουφοντίνας έδειξε ότι δεν ήθελε να το τραβήξει στα άκρα, παρότι συνεχίζει την αποχή από το φαγητό και το νερό, αφού δέχτηκε την περασμένη Παρασκευή και υπό την απειλή νεφρικής κατάρρευσης τον ορό ενυδάτωσης, ο οποίος όπως του είπαν οι γιατροί ήταν αναγκαίος για την αποφυγή ανεπίστρεπτης βλάβης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook