Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Δ. Μαρκόπουλος – «Εκλιπαρώ όλους να μην υποτιμούν την ασθένεια»

Με διπλή πνευμονία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος, χτυπημένος από τον κορωνοϊό.
«Εκλιπαρώ όλους, μην υποτιμάτε την ασθένεια»
Τα όσα εξιστόρησε στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο είναι συγκλονιστικά, αφού περιγράφουν το πόσο τρομακτική είναι αυτή η ασθένεια.
«Παρακαλώ τους συμπολίτες μου να μην υποτιμήσουν αυτόν τον ιό», λέει με τρεμάμενη φωνή ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση.
«Σας εκλιπαρώ, είναι μια ασθένεια πάρα πολύ δύσκολη», λέει ο κ. Μαρκόπουλος ο οποίος ταλαιπωρείται 11 μέρες τώρα.
«Βγάζω το καπέλο στους νοσηλευτές μας, στους γιατρούς μας σε όλο το προσωπικό», τόνισε ο βουλευτής, μιλώντας για την τεράστια μάχη που δίνουν καθημερινά γιατροί και νοσηλευτές σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.
«Είναι μια μάχη της υγείας. Εκλιπαρώ τον κόσμο να προσέξει, είναι ύπουλη αυτή η ασθένεια», σημείωσε ο κ. Μαρκόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι χρειάστηκαν 11 τεστ για να φανεί ότι τελικά είναι θετικός στον ιό.
«Εγώ έχω κάνει εννέα τεστ τα οποία ήταν αρνητικά και θέλω αυτό να το πω. Εννέα αρνητικά. Στο 10 και 11ο φάνηκε πόσο ύπουλη ήταν αυτή ασθένεια. Εκεί βρέθηκε ότι έχω Covid. Nα μην επαναπαύεται ο κόσμος», καταλήγει ο βουλευτής της ΝΔ.
Ολες οι Ειδήσεις
- Συνεργασία του Atlantic Council με τον Όμιλο Antenna
- Υβόννη Μπόσνιακ – Αντώνης Ρέμος: Το τρυφερό βίντεο για τα 7 χρόνια γάμου
- Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πωλείται το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στη Στησιχώρου για 4 εκατ. ευρώ – Πλάνα από το διαμέρισμα
- Λάκης Λαζόπουλος: Σε μία παράσταση η μητέρα μου έβγαλε τη φωτογραφία του πατέρα μου να με ακούσει και αυτός
- Γιώργος Μαζωνάκης: Ο “κοριός” στο σαλόνι του σπιτιού του – «Οι κάμερες ήταν συνδεδεμένες με άγνωστα emails»
- Τόκιο 2025: Συγκλονιστικός ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε το αργυρό με άλμα στα 6 μέτρα – Ανίκητος ο Ντουπλάντις με νέο παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)
- Ελένη Βουλγαράκη για Φώτη Ιωαννίδη: Ο στόχος μου είναι να είμαι όσο πιο κοντά του γίνεται
- Ο ΟΠΑΠ γεμίζει τις σχολικές τσάντες με ελπίδα – Στηρίζει τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών του Οργανισμού Κοινωνικής Φροντίδας ΜΚΟ «Θεόφιλος»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook