Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση ότι η Έλλη Διβάνη έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, μόλις στα 33 της χρόνια βυθίζοντας στο πένθος τους συγγενείς και τους αγαπημένους της. Η Έλλη Διβάνη ήταν γόνος της γνωστής οικογένειας ξενοδόχων .

Η νεαρή γυναίκα έσβησε στην κατοικία που ζούσε με την μητέρα της στο Παλαιό Ψυχικό, μία μέρα μετά τα τριακοστά τρίτα γενέθλια της.

Τα αποτελέσματα από το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης αναμένεται να φωτίσουν τα αίτια του θανάτου της νεαρής κληρονόμου, που ήταν ένα πολύ γλυκό κορίτσι σύμφωνα με το περιβάλλον της. Οι έως τώρα πληροφορίες πάντως, αναφέρουν ότι ο θάνατός της επήλθε από ανακοπή καρδιάς.

Τρία χρόνια πριν, τον Απρίλιο του 2018, έφυγε από τη ζωή στα 63 του χρόνια, ο πατέρας της Έλλης, Ερρίκος Διβάνης που ήταν μαζί με τα αδέρφια του ο συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «ΔΙΒΑΝΗ» σε Αθήνα και Θεσσαλία.

Ο όμιλος που εξακολουθεί να «γράφει» ιστορία στον ξενοδοχειακό κλάδο με τις επενδύσεις του, αλλά και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, είναι ταυτισμένος με την σύγχρονη ιστορία του ιστορικού ξενοδοχείου Caravel, το εμβληματικό τοπόσημο των Νοτίων Προαστίων Apollon Pallas στη Βουλιαγμένη που απέκτησε στην επέτειο των 40 χρόνων, αλλά και τα ξενοδοχεία σε Ακρόπολη, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα. Μάλιστα, το πολυτελές τουριστικό θέρετρο που διατηρεί στο νησί των Φαιάκων, στην περιοχή Κανόνι, έχουν φιλοξενηθεί καλλιτέχνες, πολιτικοί και διάσημοι από όλο τον κόσμο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook