Ηράκλειο: Εγκεφαλικά νεκρός ο 3χρονος Άγγελος – Oλοκληρώθηκαν τα τεστ και δεν ανταποκρίθηκε

Το θαύμα στο οποίο ήλπιζαν οι γιατροί για το 3χρονο αγοράκι που κακοποιήθηκε βάναυσα από τη μητέρα και τον πατριό του, δυστυχώς δεν έγινε
Τα νέα είναι πολύ άσχημα για την εξέλιξη της κατάστασης του μικρού Άγγελου ο οποίος υπέστη βάναυση κακοποίηση από την ίδια του τη μητέρα και τον σύντροφό της, στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Το παιδί σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γ. Χαλκιαδάκη υπεβλήθη σε όλα τα ιατρικά τεστ που προβλέπονται βάσει πρωτοκόλλου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει εγκεφαλική λειτουργία αλλά δεν ανταποκρίθηκε με αποτέλεσμα να είναι εγκεφαλικά νεκρό.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ενημερωθεί από χθες η οικογένεια ότι το παιδί είναι εγκεφαλικά νεκρό και η γιαγιά του έχει εκφράσει την επιθυμία της να γίνει δωρεά ο Ωστόσο, κάτι τέτοιο ίσως να μην είναι νομικά εφικτό λόγω της κηδεμονίας του παιδιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δικαστήριο με εισαγγελική εντολή έχει δώσει την επιμέλεια του παιδιού στη γιαγιά του, από την πλευρά της μητέρας του.ργάνων.
Το θαύμα που δεν έγινε
Το παιδί μεταφέρθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής (26.01.2025) σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μώλωπες σε όλο του το κορμάκι αλλά και εγκαύματα στα ποδαράκια του και τα γεννητικά όργανα.
Το παιδί όπως προέκυωε από τις ιατρικές εξετάσεις ήταν θύμα χρόνιας κακοποίησης με συνεχή χτυπήματα ενώ κάποιες πληγές μάλλον είχαν προκληθεί στο σωματάκι του από τσιγάρο.
Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή που παρέλαβαν το παιδάκι έδωσαν τιτάνια μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή και μάλιστα προχώρησαν και σε επέμβαση για το εγκεφαλικό αιμάτωμα αλλά η ακτάσταση του παρόλα αυτά δεν κατέστη δυνατό να βέλτιωθεί.
Το παιδί νοσηλεύτηκε από την αρχή στη ΜΕΘ και όλοι ήλπιζαν, γιατροί και νοσηλευτές ήλπιζαν σε ένα θαύμα που τελικά δεν έγινε καθώς δεν ανταποκρίθηκε στα εγκεφαλικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε από χτές.
Ολες οι Ειδήσεις
- Πάπας Φραγκίσκος: Κρίσιμες ώρες – Έχει αμφίπλευρη πνευμονία σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν
- Γαλλία: Και δεύτερη συνάντηση για την Ουκρανία συγκαλεί ο Μακρόν με τη συμμετοχή και της Ελλάδας
- ΕΣΗΕΑ: Πέθανε η δημοσιογράφος Αργυρούλα Καρακούση
- Ξέσπασμα Βορίδη στη Βουλή για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου: “Αφήστε τα ανόητα, αν είσαι λεβέντης σήκω να μας πεις ότι η κυβέρνηση σκότωσε έναν άνθρωπο” (βίντεο)
- Πέτρος Κωστόπουλος για τον αρραβώνα της κόρης του: Ο σύντροφός της είχε έρθει κρυφά στην Ελλάδα να ζητήσει το χέρι της , πριν της κάνει πρόταση γάμου
- Μαρία Καρυστιανού για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου: «Δεν έχουν υπολογίσει το «Μάτι του Θεού»
- Κακοκαιρία CORAL: Πτώση της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς – Κύμα ψύχους σε δύο δόσεις – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
- Λάρισα: Η ανάρτηση της μητέρας του Βασίλη Καλογήρου – «Εσείς και το κακόψυχο αφεντικό σας, άραγε τι τέλος θα έχετε;»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook