Bόλος: Θρήνος για νιόπαντρο ζευγάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Φίλοι τους είδαν την μοιραία σύγκρουση

Η μηχανή που επέβαινε το ζευγάρι συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα. Είχαν παντρευτεί πρόσφατα.Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχτηκαν στο νοσοκομείο του Βόλου όπου βρέθηκαν οι γονείς. 82χρονος ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο.
Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής στο οδικό δίκτυο Βόλου – Άγριας, στο ύψος των Πλατανιδίων, όταν αγροτικό όχημα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μηχανή μεγάλου κυβισμού, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ακαριαία οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας, ένας άνδρας 32 χρόνων και μια γυναίκα 31.Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr το ζευγάρι φορούσε τα προστατευτικά κράνη αλλά λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης δεν στάθηκαν ικανά για τους προστατεύσουν.
Από τη σύγκρουση, η μηχανή διαλύθηκε, ενώ ο 31χρονος Κωνσταντίνος και η 32χρονη Κερασία εκτοξεύτηκαν στην άσφαλτο. Μάλιστα, λίγο αυτοκίνητα πιο πίσω ακολουθούσε ένα άλλο ζευγάρι, στενοί φίλοι των θυμάτων. Μιλώντας στο thenewspaper.gr, ανέφεραν πως οι δύο τους έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της φρικτής σκηνής, βλέποντας τους αγαπημένους τους να αφήνουν την τελευταία τους πνοή μπροστά στα μάτια τους. Σε κατάσταση σοκ, προσπάθησαν να τρέξουν κοντά τους, όμως ήταν ήδη αργά.
Νεκροί είναι ο Κώστας Παπακωνσταντίνου 32 ετών και η σύζυγος του Κερασία Αλιμαντίρη 31 ετών. Η 31χρονη είναι κόρη γνωστού επιχειρηματία στον Βόλο που διατηρεί κατάστημα ανταλλακτικών δίκυκλων μοτοσικλετών στο κέντρο της πόλης. Το νεαρό ζευγάρι είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πριν από λίγους μήνες.
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Νοσοκομείο Βόλου για το ζευγάρι που σκοτώθηκε στην άσφαλτο
Οι γονείς των δύο νέων κλήθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου για την αναγνώριση, με την υποστήριξη ψυχολόγου, και οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν δεν είχαν προηγούμενο.
Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, σύμφωνα με το gegonota.news , είχαν καλέσει και ψυχολόγο, , παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στους γονείς που λιποθύμησαν όταν ενημερώθηκαν για το τραγικό γεγονός.
Τι είπε στους αστυνομικούς ο οδηγός του αγροτικού ΙΧ που σκότωσε το νιόπαντρο ζευγάρι
Σύμφωνα με το thenewspaper.gr ο οδηγός του αγροτικού οχήματος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο είναι ένας 82χρονος άνδρας, ο οποίος στις ερωτήσεις των τροχονόμων που έφτασαν στο σημείο, δε μπορούσε να δώσει εξήγηση για το φοβερό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή δύο 31χρονων.
«Δεν κατάλαβα τι έγινε. Δεν είδα καν τη μηχανή. Βγήκα στον δρόμο και μετά αντιλήφθηκα τι συνέβη» φέρεται να είναι τα πρώτα λόγια του.
Ο 82χρονος υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, αλλά βρέθηκε αρνητικός. Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι λόγω ηλικίας δεν διέθετε τα απαραίτητα αντανακλαστικά προκειμένου να οδηγεί, ειδικά νυχτερινές ώρες.
Στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε για εξετάσεις προληπτικά, κλαίει συνεχώς και δε μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκαν από τη ζωή τα δύο παιδιά.
Ολες οι Ειδήσεις
- Βόλος: Πέθανε στα 52 της η δημοσιογράφος Ντίνα Παππά – Πριν από λίγους μήνες είχε χάσει σε τροχαίο το γιό της
- Αλέξανδρος Τσουβέλας – Σαρώνει ο «Εξωγήινος»: Ιστορική βραδιά στον Λυκαβηττό και πανελλαδική φρενίτιδα!
- Γιώργος Πατούλης: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του – «Είναι λεκτική βία» (βίντεο)
- Μητσοτάκης για Πατρών – Πύργου: Κλείνουμε μία εκκρεμότητα που έρχεται από το βαθύ παρελθόν, διορθώνουμε μία διαχρονική αδικία που ταλαιπώρησε τους πολίτες της Δ. Ελλάδας (βίντεο)
- Μητσοτάκης για τον αυτοκινητόδρομο Πατρών- Πύργου: Υπερσύγχρονο έργο που θα κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη
- Κατερίνα Λιόλιου: Ποζάρει με σέξι λεοπάρ μπικίνι από τις διακοπές της στην Αλόννησο
- Η καρδιά της μουσικής χτύπησε δυνατά στο Release Athens Festival – Το opaponline.gr μετέτρεψε το φεστιβάλ σε μια μοναδική εμπειρία
- Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο Σπύρος Σούκης φέρνει την «ελληνική ψυχή του μπλουζ» από τη Νέα Υόρκη στην εκπομπή «Η δική μας πόλη» – Σάββατο 02.08.2025
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook