Κρήτη: Ράγισε καρδιές η μαντινάδα του ιερέα στο μνημόσυνο του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε βάναυσα
Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο Άγγελο, 3 ετών, με πρωτοβουλία πολιτών του Ηρακλείου Κρήτης
Βαθιά συγκίνηση στο μνημόσυνου του Άγγελου που τέλεσαν απλοί πολίτες που συγκλονίστηκαν από τον θάνατό του μετά από τα απάνθρωπα βασανιστήρια που υπέστη από την ίδια του την μητέρα και τον σύντροφό της, με αποτέλεσμα να καταλήξει από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.
Σαράντα ημέρες μετά τον τόσο άδικο και πρόωρο χαμό του μικρού Άγγελου, του 3 ετών αγοριού που υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που του προκάλεσαν η μητέρα του και ο σύντροφός της, ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Μηνά γέμισε από λευκά μπαλόνια.
Κόσμος που μπορεί να μην γνώρισε ποτέ το μικρό αγόρι, παρευρέθηκε στο μνημόσυνο που τελέστηκε με πρωτοβουλία πολιτών του Ηρακλείου. Η μαντινάδα του ιερέα Νικηφόρου Κουνάδη από άμβωνος, συγκίνησε.
Tην ίδια ώρα, οι άνθρωποι που κακοποίησαν μέχρι θανάτου τον μικρό Άγγελο, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση, συνεχίζουν να αλληλοκατηγορούνται.
«Έχω μεγαλώσει μία κόρη που είναι 12 χρονών. Ποτέ δεν σκέφτηκα να αγγίξω ένα ξένο 3χρονο παιδί. Είχα αντιληφθεί ότι η μητέρα του Άγγελου τον χτυπούσε. Της έλεγα μην τον σπρώχνεις, μην τον χτυπάς στο κεφάλι. Το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ήταν ότι δεν την κατήγγειλα έγκαιρα και το έχω μετανιώσει πικρά», είχε πει στην απολογία του ο 44χρονος.
Η 26χρονη μητέρα του παιδιού από την πλευρά της ισχυρίζεται ότι τον γιο της τον σκότωσε ο σύντροφός της, ο οποίος κακοποιούσε συστηματικά το παιδί.
Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών αποφασίστηκε η εκ νέου προφυλάκισή τους για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με άμεσο δόλο. Ενώ ο συνήγορος του 44χρονου άνδρα έχει ζητήσει για τον εντολέα του ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.
Ολες οι Ειδήσεις
- Σφοδρή επίθεση του Παύλου Κοντογιαννίδη στον Αλέξη Τσίπρα και τις πολιτικές του δηλώσεις: «Η ντροπή, ντροπή δεν έχει»
- Η Μαρία Αναστασοπούλου αποκαλύπτει για την κατάψυξη ωαρίων: «Έκανα την ένεση μόνη μου» (βίντεο)
- Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια των τρένων στο τμήμα Λάρισα-Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Ενιπέα
- Kατερίνα Κανούργιου: Νέες φωτογραφίες από το στολισμένο σαλόνι του σπιτιού της
- Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλείσιμο σταθμών του Μετρό λόγω των συγκεντρώσεων
- Βίντεο από τη στιγμή που οδηγός χάνει τον έλεγχο λόγω βροχής και πέφτει πάνω στις μπάρες της Εθνικής Αθηνών
- Kακοκαιρία Byron: Πλημμύρισαν τα Φάρσαλα – Υπερχείλισε ο ποταμός Ενιπέας – 112 για 5 περιοχές στη Θεσσαλία (βίντεο)
- Kακοκαιρία Byron: Ποιες περιοχές θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες – Βροχές και το Σάββατο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook