«Εμείς θα κάνουμε τη μηνυτήρια αναφορά για να γίνει έρευνα και αν υπάρχουν ευθύνες να αποδοθεί δικαιοσύνη», τονίζει ο συνήγορος της οικογένειας.

Στη δικαιοσύνη καταφεύγει η οικογένεια του μωρού 37 ημερών το οποίο πέθανε τη Δευτέρα 8/3 αφού μολύνθηκε από τον κορωνοϊό και νοσηλεύτηκε για 24 ημέρες στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Σημειώνεται ότι το βρέφος είναι το νεότερο θύμα της πανδημίας στη χώρα.

Όπως δήλωσε ο συνήγορος της οικογένειας του μωρού, Αντώνης Σαρακούδης, στο Mega «αύριο θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Αθηνών. Η οικογένεια αναζητεί τα αίτια του θανάτου. Το βρέφος γεννήθηκε υγιέστατο, μετά από κάποιες μέρες εμφάνισε πυρετό, νοσηλεύτηκε και βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό. Αναζητάμε αν δόθηκε η σωστή φαρμακευτική αγωγή και αν πράγματι παρείχαν τη σωστή περίθαλψη».

«Δεν γνωρίζουμε πως κόλλησε το βρέφος. Δεν το αποκλείω να κόλλησε από μέλος της οικογένειας αλλά δεν το γνωρίζω. Εμείς θα κάνουμε τη μηνυτήρια αναφορά για να γίνει έρευνα και αν υπάρχουν ευθύνες να αποδοθεί δικαιοσύνη», πρόσθεσε ο ίδιος απαντώντας στα σχετικά δημοσιεύματα ωστόσο έκανε λόγο για ενδεχόμενες παραλείψεις κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του βρέφους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook