Κορωνοϊός: Στη δικαιοσύνη η οικογένεια του βρέφους 37 ημερών που έχασε τη ζωή του (video)
«Εμείς θα κάνουμε τη μηνυτήρια αναφορά για να γίνει έρευνα και αν υπάρχουν ευθύνες να αποδοθεί δικαιοσύνη», τονίζει ο συνήγορος της οικογένειας.
Στη δικαιοσύνη καταφεύγει η οικογένεια του μωρού 37 ημερών το οποίο πέθανε τη Δευτέρα 8/3 αφού μολύνθηκε από τον κορωνοϊό και νοσηλεύτηκε για 24 ημέρες στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Σημειώνεται ότι το βρέφος είναι το νεότερο θύμα της πανδημίας στη χώρα.
Όπως δήλωσε ο συνήγορος της οικογένειας του μωρού, Αντώνης Σαρακούδης, στο Mega «αύριο θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Αθηνών. Η οικογένεια αναζητεί τα αίτια του θανάτου. Το βρέφος γεννήθηκε υγιέστατο, μετά από κάποιες μέρες εμφάνισε πυρετό, νοσηλεύτηκε και βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό. Αναζητάμε αν δόθηκε η σωστή φαρμακευτική αγωγή και αν πράγματι παρείχαν τη σωστή περίθαλψη».
«Δεν γνωρίζουμε πως κόλλησε το βρέφος. Δεν το αποκλείω να κόλλησε από μέλος της οικογένειας αλλά δεν το γνωρίζω. Εμείς θα κάνουμε τη μηνυτήρια αναφορά για να γίνει έρευνα και αν υπάρχουν ευθύνες να αποδοθεί δικαιοσύνη», πρόσθεσε ο ίδιος απαντώντας στα σχετικά δημοσιεύματα ωστόσο έκανε λόγο για ενδεχόμενες παραλείψεις κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του βρέφους.
Ολες οι Ειδήσεις
- Θρίλερ στο νοσοκομείο Αττικόν: 90χρονος αποπειράθηκε να μπει στο δωμάτιο της Μάρως Κοντού με μαχαίρι
- Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Φωτογραφίες από το πάρτι των δίδυμων κοριτσιών για τα γενέθλια τους
- Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης: Φωτογραφίες από τις διακοπές τους στον Μαυρίκιο
- Κατερίνα Καινούργιου: Η έκπληξη που έκανε στο συζύγου της, Παναγιώτη Κουτσουμπή – Φωτογραφία
- Βίκυ Καγιά: Σε μεγάλα κέφια, έσπασε πιάτα και χόρεψε τσιφτετέλι πάνω σε τραπέζι στη Μύκονο – Βίντεο
- Akylas: Δεν έχω αφήσει την έντονη δημοσιότητα να με επηρεάσει (βίντεο)
- Η Δήμητρα Κούστα για την Άννα Βίσση από το Λονδίνο: «Υπερήφανη παραγωγός»
- ΑΑΔΕ: Εισαγωγικός δασμός 3 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές έως 150 ευρώ από χώρες εκτός ΕΕ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook