Σε δύο νέες συλλήψεις προχώρησε σήμερα το πρωί η αστυνομία για τα επεισόδια και τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

Πρόκειται για δυο Έλληνες, 22 και 23 ετών.

Ο 22χρονος φαίνεται πως ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο και είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές πριν από περίπου ένα μήνα, όταν είχε προσαχθεί για την επίθεση στα γραφεία του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Συνολικά για τα επεισόδια έχουν συλληφθεί 15 άτομα από τους οποίους οι 7 είναι ανήλικοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί και άλλα άτομα που ανήκουν τόσο στον αντιεξουσιαστικό χώρο, όσο και σε συνδέσμους οπαδών…

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ αναλύουν τα βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό του 27χρονου αστυνομικού, ψάχνουν στα social media για να βρουν φωτογραφίες και βίντεο που να δείχνουν πρόσωπα, ώστε να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού.

https://www.youtube.com/watch?v=ZXUQpZh3kI4&ab_channel=BigThirteen

Χθες συνελλήφθη ο «Ινδιάνος», εκείνος που φέρεται να είναι αυτός που ρίχνει τον αστυνομικό από τη μηχανή. Πρόκειται για έναν άνδρα γεννημένο το 1991, ιρακινής καταγωγής, ο οποίςο έχει απασχολήσει σε υποθέσεις ναρκωτικών και οπαδικής βίας. Είχε προηγηθεί λίγες ώρες νωρίτερα η σύλληψη ενός 22χρονου χούλιγκαν που ανήκει σε οπαδικό κλαμπ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook