Ζωγράφου: Βίντεο από την επίθεση στην υπάλληλο του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη – «Τους είπα δεν θέλω αφίσες στα τζάμια και με χαστούκισαν», είπε το θύμα

Η αστυνομία ταυτοποίησε τον δράστη της επίθεσης,στην υπάλληλο του κυλικείου που φέρεται να είναι φοιτητής.Τι λέει η γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση.
Ένα βίντεο ντοκουμέντο, παρουσίασε ο ΑΝΤ1, από το επεισόδιο στο κυλικείο της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου.
Στο βίντεο καταγράφεται ένας άνδρας να ρωτάει την γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση, «τι κάνεις;» και εκείνη του απαντά «φύγε, θα το βγάλω, δεν θα μου κολλήσεις το πληρώνω το μαγαζί», αναφερόμενη σε αφίσες.
Ωστόσο, κάποια άτομα την ειρωνεύτηκαν, λέγοντας «έλα κοίτα τι ωραίο που είναι γιατί δεν σου αρέσει», με την γυναίκα να λέει «μην με ακουμπάς», και αυτούς να απαντούν ξανά «εσύ με ακουμπάς».
Μάλιστα, στο ίδιο βίντεο φαίνεται η στιγμή που κάποιοι από τους εμπλεκόμενους, χειροδικούν σε βάρος της γυναίκας, ενώ εκείνη επιχειρεί να τους εμποδίσει να τοποθετήσουν την αφίσα στην είσοδο του κυλικείου.
Όπως είπε η υπεύθυνη του κυλικείου Γεωργία Τύρου, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα, ο φοιτητής την έσπρωξε όταν του είπε να μην κολλήσει την αφίσα και όταν εκείνη πήγε να την κατεβάσει, την χαστούκισε.
«Χθες ανοίξαμε για πρώτη φορά και είχαμε κόσμο. Ήμουν στο ταμείο πίσω και είδα έναν φοιτητή να βάζει κόλλα στο τζαμί από την έξω μεριά και του είπα από μακριά “σε παρακαλώ μην βάλεις τίποτα”. Αυτός έκανε ότι δεν με άκουσε καθόλου και πήγα κοντά του και του ξαναείπα “σε παρακαλώ μη βάζεις κόλλα λερώνεις τα τζάμια, μη λερώνεις το κυλικείο, τώρα ανοίξαμε και θέλω να είναι καθαρό. Εκείνος έκανε πως δεν με άκουσε, με γράπωσε από το χέρι και με έσπρωξε και τον έσπρωξα κι εγώ», ανέφερε σχετικά.
«Αυτός συνέχισε κι έβαλε την αφίσα στο τζάμι. Εγώ έβγαλα την αφίσα και τότε ήταν που δέχτηκα το χαστούκι», είπε η κυρία Τύρου.
Δέχτηκα βία και δεν θέλω να σιωπήσω, είπε η κ. Τύρου.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1
Τα δύο άτομα που επιτέθηκαν στην υπάλληλο του κυλικείου δεν φορούσαν κουκούλες και αναγνωρίστηκε ο ένας από τους δύο , ο οποίος αναζητείται.
Είχαν προηγηθεί και άλλα επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου. Σημειώνεται επίσης ότι το κυλικείο στο οποίο τραυματίστηλε η γυναίκα από την επίθερση που δέχτηκε τελούσα χρόνια υπό κατάληψη και πρόσφατα δόθηκε προς χρήση.
Ολες οι Ειδήσεις
- ACTION 24: «ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΗ» στην Κοζάνη απόψε στις 20:00 – Τρέϊλερ
- Σοκ στη Γερμανία: Ο Μερτς απέτυχε να εκλεγεί καγκελάριος για 6 ψήφους από το γερμανικό κοινοβούλιο
- Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Σχεδόν 5 εκατ. πολίτες θα βαθμολογούν κάθε άνοιξη και φθινόπωρο τις δημόσιες υπηρεσίες
- Ευρυδίκη Βαλαβάνη : Το βίντεο για την εγκυμοσύνη και οι φόβοι για τη γέννα – «Είναι κάτι άγνωστο για εμένα»
- Eurovision 2025: Οι φωτογραφίες από την πρώτη πρόβα της Klavdia στη σκηνή
- Βουλιαγμένη: Το σκυλί της μητέρας του Στέφανου Τσιτσιπά επιτέθηκε σε 71χρονο – «Δεν μου ζήτησε ούτε συγνώμη», είπε για την ιδιοκτήτρια
- Πάμε Δανάη: Πρόωρο τέλος για την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο Mega – Η ημερομηνία του φινάλε
- Ζωγράφου: Βίντεο από την επίθεση στην υπάλληλο του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη – «Τους είπα δεν θέλω αφίσες στα τζάμια και με χαστούκισαν», είπε το θύμα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook