Η γυναίκα 30 χρόνων μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση

Εντοπίστηκε από την Αστυνομία η 30χρονη γυναίκα, που φέρεται να απέβαλλε το τεσσάρων μηνών έμβρυό της και το άφησε δίπλα από κάδο σε περιοχή του Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη.

Η 30χρονη με καταγωγή από την Αλβανία εντοπίστηκε στην περιοχή Χαριλάου και ο εισαγγελέας διέταξε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο προκειμένου να γίνει ιατροδικαστική εξέταση.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη της γυναίκας αξιοποιώντας πληροφορίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη είπε στους αστυνομικούς πως βρισκόταν σε γλέντι γάμου σε κοντινή απόσταση από την καντίνα, όταν ένιωσε αδιαθεσία και αιμορραγία, αποφασίζοντας να βγει εκτός του κέντρου.
Σύμφωνα με τον ισχυρισμό της, στη συνέχεια πήγε από την πίσω πλευρά της καντίνας όπου διαπίστωσε πως αιμορραγούσε έντονα αλλά υποστηρίζει πως δεν αντιλήφθηκε ότι απέβαλε, αφού ο φωτισμός ήταν χαμηλός.

Το χρονικό
Το νεκρό έμβρυο βρήκε νωρίς σήμερα το πρωί η ιδιοκτήτρια της καντίνας , όταν πήγε να την ανοίξει. Όπως είπε η ιδιοκτήτρια της καντίνας, περιγράφοντας τι έγινε: «Το πρωί που ήρθαμε να ανοίξουμε το μαγαζί, εντοπίσαμε ένα νεκρό έμβρυο στον χώρο της καντίνας. Ήταν πάρα πολύ μικρό, περίπου 12-13 εκατοστά, και φαινόταν ότι επρόκειτο για αποβολή. Ήταν με τον πλακούντα και τον ομφάλιο λώρο. Επειδή ο καιρός ήταν σκοτεινός και έβρεχε, η αρχική αίσθηση ήταν ότι μπορεί να ήταν κάποιο γατάκι. Μετά, από τον σχηματισμό, τα χέρια και τα πόδια, καταλάβαμε ότι πρόκειται για έμβρυο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook