Γλυφάδα: 26χρονος ληστής στα χέρια της ΕΛΑΣ – Είχε «μπουκάρει» 3 φορές μέσα σε 2 ημέρες στην ίδια εταιρεία με λεία 130.000 ευρώ – Βίντεο – ντοκουμέντο
Ο 26χρονος ήταν σεσημασμένος ληστής με «πλούσια» δράση που έκλεβε σπίτια, καταστήματα μέχρι και …υπουργεία
Η ΕΛΑΣ συνέλαβε 26χρονο που «ξάφρισε» μέσα σε δύο μέρες τα χρηματοκιβώτια κτηματομεσιτικής εταιρείας στη Γλυφάδα, αποκομίζοντας λεία άνω των 130.000 .
Ο 26χρονος έχει ταυτοποιηθεί ως μέλος εγκληματικής ομάδας που από κοινού με δύο συνεργούς του διέπραττε διαρρήξεις από σπίτια καταστήματα και εταιρίες σε περιοχές της Αττικής τα έτη 2023 και 2024
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 26χρονος, που συνελήφθη δυνάμει εντάλματος για διακεκριμένες κλοπές, «μπούκαρε» τρεις φορές μέσα σε δύο ημέρες τον περασμένο Απρίλιο στην ίδια εταιρεία στη Γλυφάδα, αρπάζοντας συνολικά 130.000 ευρώ από χρηματοκιβώτια.
Δείτε βίντεο
Ο 26χρονος τελικά μετά την επεξεργασία των βίντεο από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις του , εντοπίστηκε και συνελήφθη μαζί με τους δύο συνεργούς του.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αμαρουσίου και εξιχνιάστηκαν 23 περιπτώσεις.
Ο 26χρονος διέπραττε κλοπές από διαμερίσματα, επαγγελματικούς χώρους και δημόσιες Υπηρεσίες στην Αττική. Μάλιστα τον Νοέμβριο του 2024 είχε συλληφθεί με άλλο ένα άτομο ως μέλος συμμορίας που είχε κλέψει 30 λάπτοπ και οθόνες υπολογιστών από υπουργεία.
Τέλος, σε βάρος του 26χρονου εκκρεμούσαν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις για περιπτώσεις κλοπών, παράνομη οπλοφορία και μη πληρωμή οφειλών.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ο δήμος της Άρτας δίνει μπόνους 500 ευρώ τον μήνα για νέους γιατρούς στο νοσοκομείο
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Η έκπληξη στην Αλεξάνδρα Νίκα για τα γενέθλιά της λίγο πριν τον ερχομό της κόρης τους (Βίντεο)
- Άφησε θετικές εντυπώσεις στη Σουηδία η Εθνική και πήρε την ισοπαλία στο φινάλε
- Η πρέσβειρα των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, στη Φωνή της Ελλάδας
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 28,5% η ΝΔ, δεύτερη η ΕΛ.Α.Σ. με 15,2%, το ΠΑΣΟΚ με 11,2% στην τρίτη θέση
- Καλαμάτα: Το δράμα των παιδιών της 39χρονης που δολοφονήθηκα από τον σύζυγο της – Δεν μπορεί να τα αναλάβει η θεία τους
- Όλη η μαγεία του Μουντιάλ 2026 στην ΕΡΤ από τις 11 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου
- Το “Out of the Box Stories” του Pamestoixima.gr κάνει πρεμιέρα με καλεσμένο τον Κώστα Κατσουράνη (vid.) – Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Madney κάνουν unboxing και ζωντανεύουν ιστορίες του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook