Ο αστυνομικός ήταν 36 ετών και έχει ένα παιδί. Πήγε κανονικά το πρωί στη δουλειά και τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία. Σε εξέλιξη έρευνα

Σοκ έχει προκαλέσει στην ΕΛΑΣ η είδηση του θανάτου του 37χρονου αστυνομικού, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο εν ώρα υπηρεσίας στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών.

Ο 37χρονος αυτόχειρας αστυνομικός σύμφωνα με τις πληροφορίες ανέλαβε βάρδια νωρίς το πρωί ως αξιωματικός υπηρεσίας και όταν έμεινε μόνος του, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στην αυτοκτονία.

«Έχουν ξεκινήσει οι έρευνες και οι ανακρίσεις»
Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής αναφερόμενος στον 36χρονο αστυνομικό μιλώντας στο MEGA είπε:

«Ο συγκεκριμένος αστυνομικός ανέλαβε κανονικά τα καθήκοντά του. Ήταν στις κάμερες, υπηρετεί στη ΔΕΕ. Είναι αρχιφύλακας. Έστελνε τα δακτυλικά αποτυπώματα, αυτή ήταν η κύρια δουλειά του και έκανε και σκοπιά επιτηρώντας τις κάμερες. Ανέλαβε υπηρεσία, πήρε τηλέφωνο όλους τους σκοπούς, για να δει ότι ήταν στις θέσεις τους και μετά από λίγο αυτοκτόνησε».

Όπως ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης έχουν ξεκινήσει οι έρευνες και οι ανακρίσεις για την διερεύνηση του συμβάντος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του επίτιμου προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής προς το παρόν δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα του 36χρονου πριν αυτοκτονήσει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook