Τζάνειο: Μη αναστρέψιμη η κατάσταση της 62χρονης γυναίκας μετά τη λανθασμένη μετάγγιση αίματος – Οι γιοί της εξετάζουν τη δωρεά οργάνων
Η οικογένεια της 62χρονης εξετάζει τη δωρεά οργάνων. Συναντήθηκε με τη διοίκηση του Τζάνειου, όπου νοσηλεύεται η γυναίκα.
Την απόφαση να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων πήρε η οικογένεια της άτυχης 62χρονης που υπεβλήθη σε λανθασμένη μετάγγιση αίματος και νοσηλευόταν σε κώμα από τις αρχές Ιουνίου στη ΜΕΘ του Τζάνειου Νοσοκομείου.
Η κατάσταση της 62χρονης γυναίκας κρίνεται μη αναστρέψιμη, ωστόσο αναμένονται να ξεκινήσουν και τα εγκεφαλικά τεστ στην ασθενή.
Οι 2 γιοι της 62χρονης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ , έχουν εκφράσει επιθυμία σε περίπτωση που κηρυχθεί εγκεφαλικά νεκρή να δωρίσουν τα όργανά της, όμως δεν μπορούν να ξέρουν οι γιατροί εάν τα όργανά της θα είναι κατάλληλα για μεταμόσχευση.
Η 62χρονη διακομίστηκε στο Τζάνειο καθώς είχε συμπτώματα εγκεφαλικού. Λόγω ασυνεννοησίας των νοσηλευτών, ένας εργαζόμενος της έκανε μετάγγιση λανθασμένης ομάδας αίματος χωρίς καν να το χρειάζεται. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να ξεκινήσει σπασμούς και εμετούς και να υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά.
Η γυναίκα έμεινε σε αυτήν την κατάσταση για 45 ολόκληρα λεπτά μέχρι εν τέλει να λάβει τις πρώτες βοήθειες.
Η 62χρονη τον τελευταίο μήνα νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση σε ΜΕΘ, με τους γιατρούς να δίνουν αγώνα για να την κρατήσουν ζωντανή. Λόγω της κατάστασής της, ακόμη και αν ξυπνούσε από το κύμα η εκτίμηση ήταν ότι θα είχε πολλά προβλήματα υγείας.
Σήμερα όμως, μετά από σειρά εξετάσεων, η 62χρονη φέρεται να είναι εγκεφαλικά νεκρή.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Γεωργία Καλτσή μιλά στη Ντορέττα Παπαδημητρίου για τη ζωή μετά το ατύχημα – Μια δυνατή συνέντευξη στο νέο επεισόδιο του Game On με χορηγό την Allwyn
- Ο Ανδρέας Γεωργίου επιστρέφει στον ΣΚΑΪ – Έρχονται δύο νέα projects
- Ο ΑΝΤ1 ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Νίκο Χαττζηνικολάου – Η επίσημη ανακοίνωση
- YFSF: Ποιος είναι ο Biased Beast που έκλεψε την παράσταση και βγήκε πρώτος (βίντεο)
- Ανατροπή για Αθηνά Οικονομάκου & Μπρούνο Τσερέλα: “Δεν θα γίνει γάμος”(βίντεο)
- Νέος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο Αθανάσιος Καββαδάς
- Χαϊδάρι: 13χρονη μαθήτρια έπεσε από τον 1ο όροφο του σχολείου της και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
- MEGA – «Μια νύχτα μόνο»: Όλα όσα θα δούμε από Δευτέρα 20 Απριλίου έως την Πέμπτη 23 Απριλίου – Τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook