Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν αύριο Καθαρά Δευτέρα τέσσερις συλληφθέντες για κορωνοπάρτι που διοργάνωσαν με … 98 άτομα σε οικοδομή στην περιοχή Μιντιλογλίου στην Πάτρα.

Οι νεαροί κατηγορούνται για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού και έστησαν πάρτι σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή στην Αγίου Κωνσταντίνου. Σύμφωνα με τη «Γνώμη Πατρών», οι διοργανωτές εξασφάλισαν ρεύμα από διπλανό σπίτι και συμμετείχαν συνολικά 98 άτομα. Η ΕΛ.ΑΣ εκτός από τις συλλήψεις των τεσσάρων, βεβαίωσε πρόστιμα ύψους 300 ευρώ σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος, έπειτα από έλεγχο που έκαναν τα ξημερώματα, σε ημιτελή οικοδομή, διαπίστωσαν ότι οι τέσσερις άνδρες είχαν διοργανώσει πάρτι, όπου διασκέδαζαν ως προσκεκλημένα, 98 άτομα, παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς βεβαιώθηκαν στους τέσσερις άνδρες, καθώς και σε έναν ακόμα, ο οποίος τράπηκε σε φυγή και αναζητείται, διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 19.000 ευρώ, ενώ στους 98 συμμετέχοντες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 27.900 ευρώ.

Δύο εκ των συλληφθέντων μάλιστα φέρονται ότι διοργάνωσαν και το πάρτι της περασμένης εβδομάδας στην Οβρυά και τους επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ

Δείτε τα πλάνα  από το  Mega

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook