Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πάνω από 44.000 επέλεξαν διαδρομές από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί στην Αθήνα
Kαι τη δεύτερη εβδομάδα της 24ωρης λειτουργίας σε μετρό, τραμ και λεωφορεία ο κόσμος φαίνεται να αγκαλιάζει το μετρό, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να ισχύσει και για άλλες ημέρες.
Κάθε Σάββατο η Αθήνα δε σταματά να κινείται. Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο. Η πρωτοβουλία φαίνεται να αγκαλιάζεται από τον κόσμο. Χιλιάδες Αθηναίοι έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην 24ωρη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς και αυτό το Σάββατο, καθώς περισσότεροι από 44.000 άνθρωποι χρησιμοποίησαν μετρό και τραμ από τα μεσάνυχτα έως το πρωί της Κυριακής.
Το δεύτερο Σάββατο της 24ωρης λειτουργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς αποδεικνύει πως το μετρό όχι μόνο ήρθε για να μείνει, αλλά και για να αλλάξει τα δεδομένα στις βραδινές μετακινήσεις.
Στο μετρό και το τραμ καταγράφηκαν πάνω από 42.000 επικυρώσεις, ενώ περίπου 2.000 επιβάτες προτίμησαν τις νυχτερινές γραμμές λεωφορείων. Συνολικά 44.302 επιβάτες επέλεξαν τα μέσα μαζικής μεταφοράς το βράδυ του Σαββάτου.
Και τη δεύτερη εβδομάδα της 24ωρης λειτουργίας σε μετρό, τραμ και λεωφορεία ο κόσμος φαίνεται να αγκαλιάζει το μετρό, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να ισχύσει και για άλλες ημέρες.
Στην κυριακάτικη ανάρτησή του ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ανταπόκριση που βρίσκει στο επιβατικό κοινό 24ωρη λειτουργία των αστικών συγκοινωνιών και ευχαρίστησε τους συνολικά 339 εργαζόμενους που συνέβαλαν.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε κάλεσμα να αξιοποιείται η πλατφόρμα report.oasa.gr, στην οποία οι επιβάτες μπορούν να δηλώνουν προβλήματα στη λειτουργία των Μέσων μαζικής μεταφοράς.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η κόρη του Τσικίνιο τραγουδά με …πάθος τον ύμνο του Ολυμπιακού – Βίντεο
- Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ανέβασε» στο Instagram βιβλία για τις γιορτές και ρωτά από ποιο να ξεκινήσει
- Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Κοκορίκος
- «Όσο με σέβεστε, θα σας σέβομαι» λέει η Καλλιμάνη που έβρισε πελάτη, γιατί της πέταξε λουλούδια και νερό στο πρόσωπο
- Ο Ζελένσκι «έτοιμος» να προκηρύξει δημοψήφισμα για το ειρηνευτικό σχέδιο Τραμπ – Καλεί τη Ρωσία να συμφωνήσει σε 60ήμερη εκεχειρία, για να στηθούν κάλπες
- Ο δήμαρχος της Φλώρινας διέκοψε συναυλία των Banda Entopica γιατί τραγούδησαν στα σλάβικα -«Δεχθήκαμε επιθέσεις» λέει η μπάντα
- Νεκροί κάτω από χιονοστιβάδα εντοπίστηκαν οι ορειβάτες, τρείς άνδρες και μια γυναίκα που αγνοούνταν στα Βαρδούσια Όρη
- Ελεύθερος ο Μουγκοπέτρος μετά τη μήνυση της συζύγου του για ενδοοικογενειακή απειλή: «Σέβομαι τα παιδιά μου δεν θα πω τίποτα για τη μητέρα τους», δήλωσε (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook