Ρόδος: Κόβουν το ρεύμα σε άνεργους του εποχικού τουρισμού – «Δεν ξέρουμε πώς θα επιβιώσουμε» (video)

Αμηχανία και στεναχώρια προκαλεί το γεγονός ότι έκοψαν το ρεύμα σε άνεργο εποχικό εργαζόμενο του τουρισμού στη Ρόδο.
O πρόεδρος των Ξεναγών στη Ρόδο, Αλέξης Κολιάδης, τόνισε ότι υπάρχουν πολλές ανάλογες περιπτώσεις συναδέλφων του που τους έκοψαν το ρεύμα και αντιμετωπίζουν προβλήματα βιοπορισμού.
«Νιώθω ντροπή ως πολίτης της χώρας. Αντιμετωπίζουμε ένα χρόνο αυτή την κρίση. Δεν υπήρξε καμία προετοιμασία, καμία βοήθεια στον κλάδο των ξεναγών. Η κατάσταση είναι τραγική. Πολλοί συνάδελφοι βιώνουν τέτοιες περιπτώσεις. Τελευταία φορά που πήραμε εισόδημα ήταν τον Οκτώβριο του 2019. Και το βοήθημα που πήραμε από το κράτος το 2020 ήταν 1800 ευρώ. Δεν ξέρουμε πως θα καταφέρουμε να επιβιώσουμε» σημείωσε στην πρωινή εκπομπή του MEGA.
Μάλιστα, πρόσθεσε ότι τα αρμόδια υπουργεία έταξαν στους ξεναγούς βοήθημα Γενάρη και Φλεβάρη, ωστόσο ακόμα δεν έλαβαν βοήθημα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ραφαέλα Ψαρρού: «Στον βυθό βρίσκω πάντα ένα κομμάτι του εαυτού μου» – Βίντεο
- Προ των πυλών ο τελευταίος καύσωνας του καλοκαιριού – Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 42 βαθμούς
- Άλιμος: Οι διακοπές της διπλανής πόρτας για όσους έμειναν στην Αθήνα
- Ελένη Μενεγάκη: “Θάλασσα, ήλιος και μηδέν σχέδια” – Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της
- Γιώργος Μαζωνάκης: Με θεραπευτική άδεια εκτός Δρομοκαίτειου- Σε εξέλιξη η ψυχιατρική εκτίμηση
- Η Αδαμαντία Λιόλιου στην ΕΡΤ – H επίσημη ανακοίνωση
- Μητσοτάκης για εμπρηστές: Τέλος η ατιμωρησία – Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών μας
- Άριελ Κωνσταντινίδη για τον πρώην σύντροφό της – «Του είπα: “Δέχεσαι να μην είναι δικό σου το παιδί;”» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook