Νοσοκομείο Μεταξά: Θετικοί στον κορωνοϊό 24 εργαζόμενοι – Διασπορά σε ασθενείς, κλείνουν κλινικές (video)
Γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μια τιτάνια μάχη ενάντια στην πανδημία που «πνίγει» τα νοσοκομεία της Αττικής.
Στο νοσοκομείο Μεταξάς, 24 μέλη του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού εντοπίστηκαν θετικά στον κορωνοϊό τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με αποτέλεσμα κλινικές του νοσοκομείου να κλείνουν, αφού υπήρχε διασπορά του ιού και σε ασθενείς.
Ζήτημα προκύπτει από το γεγονός του εμβολιασμού ή μη των υγειονομικών, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχαν όλοι εμβολιαστεί κατά του Covid-19.
Τεράστια μάχη δίνουν όλα τα νοσοκομεία της Αττικής, με τις εφημερίες να μετατρέπονται σε εφιάλτη τόσο για τους γιατρούς όσο και για τους ασθενείς.
Οι κενές κλίνες ΜΕΘ Covid είναι ελάχιστες, ενώ πλέον νοσηλεύονται όλο και νεαρότεροι ασθενείς.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ευρωπαίοι ηγέτες απορρίπτουν στρατιωτική εμπλοκή στο Στενό του Ορμούζ
- Ντόναλντ Τραμπ: Η επίθεση στο Ιράν απέτρεψε τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο
- Ο κύριος Χ και το τέλος της 17 Νοέμβρη: Πώς εντοπίστηκε ο Γιωτόπουλος ως αρχηγός της οργάνωσης
- Συνελήφθη για αρχαιοκαπηλία γνωστός επιχειρηματίας, πρώην σύντροφος πασίγνωστης ηθοποιού: Τι ισχυρίστηκε (βίντεο)
- Θεσσαλονίκη: Οδηγός του ΟΑΣΘ βγήκε από το λεωφορείο και έπαιξε ξύλο με άλλον οδηγό που τον είχε μπλοκάρει στο δρόμο – Βίντεο
- Survivor: Νέο επεισόδιο με νέες διαμάχες και μια απρόσμενη ανακοίνωση
- Κλέλια Ανδριολάτου: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο λαμπερό Όσκαρ πάρτι του Elton John στο Λος Άντζελες (φωτογραφίες & βίντεο)
- Αθηνά Οικονομάκου – Μπρούνο Τσερέλα: Ο γάμος σε ξενοδοχείο, τα δύο πάρτι και το δώρο στους καλεσμένους
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook