Τόνισε ότι η έκκληση για γιατρούς έγινε τελευταία ώρα...

Λανθασμένη και αχρείαστη χαρακτήρισε την επιστράτευση ιατρών για να προσφέρουν στη μάχη κατά της Covid στα νοσοκομεία ο αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Παύλος Καψαμπέλης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» αμέσως μετά την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Ο κ. Καψαμπέλης τόνισε ότι εννοείται πως οι ιατροί θα πάνε στα νοσοκομεία μετά την επίταξη αλλά αυτό δεν μπορεί να κρατήσει πολύ περισσότερο από μια εβδομάδα με δέκα ημέρες.

Πρόσθεσε ότι οι ιδιώτες γιατροί προσφέρουν από την πρώτη στιγμή στο Σύστημα Υγείας με διάφορες μορφές όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Τόνισε ότι η έκκληση για γιατρούς έγινε τελευταία ώρα και επανέλαβε ότι ο ΠΙΣ αφού συνεδρίασε κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις

Ο κ. Καψαμπέλης πρόσθεσε ότι οι ιδιώτες γιατροί λίγο – πολύ έχουν κάποιες δεσμεύσεις ο καθένας ενώ νοσηλεύουν 1.500 με 2000 άτομα το μήνα. Εξήγησε ότι ο ΠΙΣ δεν έχει μέλη ιατρούς αλλά Συλλόγους και πως για την Αττική οι Ιατρικοί Σύλλογοι Αθηνών και Πειραιώς θα οργανώσουν τα μέλη τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook