Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 20χρονος για κορωνοπάρτι σε Airbnb – Επιβλήθηκαν πρόστιμα (video)
Στη σύλληψη και επιβολή προστίμου 3.000 ευρώ σε 20χρονο για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης προχώρησαν νωρίς το βράδυ της Κυριακής αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το πάρτι διοργανώθηκε σε μισθωμένη μέσω Airbnb μονοκατοικία στην Επανομή και συμμετείχαν δέκα άτομα.
Από αυτούς, οι έξι πρόλαβαν να φύγουν, ενώ στους τέσσερις που έμειναν στον χώρο επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ.
Πάτρα: Υπαίθριο κορωνοπάρτι
Υπαίθριο κορωνοπάρτι πραγματοποίησαν νεαροί το βράδυ της Κυριακής στις σκάλες της Αγίου Νικολάου για τη λήξη του Καρναβαλιού.
Σύμφωνα πληροφορίες, οι δέκα νεαροί προσήλθαν στο ΙΚΑ του Αγίου Αλεξίου όπου ζήτησαν και υποβλήθηκαν σε σύντομο τεστ για τον κορωνοϊό. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι εννέα βγήκαν θετικοί!
Δεδομένου ότι στο πάρτι που διήρκησε μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας (15.03.2021) πήραν μέρος εκατοντάδες νεαρά άτομα, ο κίνδυνος υπερμετάδοσης του θανατηφόρου ιού είναι μεγάλος.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Ο ελέφαντας που ήθελε να αδυνατίσει»: Ο Ιάκωβος Γκόγκουα υπογράφει μια τρυφερή ιστορία για την αυτοαποδοχή
- Champions League: Αυτά τα δύο αστέρια της Ρεάλ δεν θα παίξουν στον αγώνα με την ΑΕΚ
- Χειροβομβίδες, εκβιασμοί και απόπειρα δολοφονίας: Πέντε συλλήψεις για τη δράση εγκληματικής οργάνωσης στην Αθήνα
- Αδιανόητο: Πέθανε ο ποδοσφαιριστής της Τενερίφης Χεσούς Ντε Μιγκέλ – Είχε συγκρουστεί με αντίπαλο
- Μητσοτάκης: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την ΑΑΔΕ και το Ελληνικό FBI» – Πυρά προς τον Τσίπρα
- Υπόθεση ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Στον ανακριτή τέσσερις κατηγορούμενοι – «Δεν ντρέπεστε;» φώναζε ο κόσμος (βίντεο)
- Κακοκαιρία «Agneta»: Σε συναγερμό για ισχυρές καταιγίδες – Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα
- Στις κάλπες οι ΗΠΑ: Οι κρίσιμες αναμετρήσεις και ο φόβος του Τραμπ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook