Nέες φρικιαστικές καταγγελίες και λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο της ελληνικής ιστιοπλοΐας και στον αθλητισμό

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Νίκος Κακλαμανάκης, ένα κορίτσι 12 ετών έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του μεγαλοπαράγοντα πριν από 9 χρόνια, όταν ήταν μόλις 11 ετών! Πλέον είναι ενήλικη και αναμένεται άμεσα να κληθεί να καταθέσει από τον εισαγγελέα, προκειμένου να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.

Τι κατέθεσε η Σοφία Μπεκατώρου

Η Σ. Μπεκατώρου έδωσε αναλυτική κατάθεση για όσα έχει καταγγείλει ότι υπέστη κατά τη διάρκεια αποστολής στην Ισπανία το 1998, γεγονός που – σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει – «κουβαλούσε» επί σειρά ετών, μη μπορώντας να το διαχειριστεί ώστε να το δημοσιοποιήσει σε χρόνο που ο καταγγελόμενος ως δράστης θα μπορούσε να έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Ωστόσο, τα στοιχεία που εισέφερε η χρυσή ολυμπιονίκης για τη δική της περίπτωση, αλλά και η εξίσου σοβαρή καταγγελία για τη συναθλήτριά της, που θα εξεταστεί με ιδιαίτερη προσοχή από τις αρμόδιες αρχές, μπορεί να οδηγήσουν στην αποκάλυψη και άλλων αντίστοιχων περιπτώσεων.

Μετά το πέρας της κατάθεσής της, η ολυμπιονίκης δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Κατέθεσα για την προσωπική μου υπόθεση. Με αφορμή αυτή, ελπίζω και άλλες γυναίκες, κι άλλοι άνθρωποι να βγουν να μιλήσουν ώστε η κοινωνία να είναι πιο υγιής και να μη φοβόμαστε».

Στο πλαίσιο της έρευνας θα αξιολογηθούν όλα όσα κατέθεσε στον εισαγγελικό λειτουργό η Ολυμπιονίκης και αναμένεται να κληθούν σε κατάθεση και άλλοι μάρτυρες.

Μετά το τέλος της προκαταρκτικής εξέτασης, ο εισαγγελέας αναμένεται να καλέσει για εξηγήσεις το πρόσωπο ή τα πρόσωπα εκείνα που θα έχουν κατονομαστεί από τα θύματα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook