Σχεδόν 10 ώρες κράτησε η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ, η οποία έφυγε λίγο πριν της 11 το βράδυ από την πίσω πόρτα για να αποφύγει τους δημοσιογράφους.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, κλήθηκε εκτάκτως σήμερα στη 1 το μεσημέρι να καταθέσει στη ΓΑΔΑ μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών που απέδωσαν σε εγκληματική ενέργεια τους θανάτους της Μαλένας, 3,5 ετών και της Ίριδας 6 μηνών, των δύο παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην Πάτρα.

Κι αυτό γιατί η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν παρούσα στο θάνατο του δεύτερου παιδιού, του 6 μηνών βρέφους, της Ίριδας, που πέθανε την άνοιξη του 2021 στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Από τη 1 μετά το μεσημέρι κατέθετε στα γραφεία του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής η Δήμητρα Πισπιρίγκου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων για την ημέρα που πέθανε το 6 μηνών βρέφος, η Ίριδα.


Πιο συγκεκριμένα, οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της ζήτησαν να περιγράψει λεπτομερώς και λεπτό προς λεπτό όσα διαδραματίστηκαν εκείνη τη μέρα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και να τους πει την ώρα που εντόπισε νεκρό το έξι μηνών βρέφος.

Παράλληλα, της είπαν να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το πότε ειδοποιήθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης αλλά και το ΕΚΑΒ. Ακόμη η Δήμητρα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε και για τις σχέσεις της αδερφής της με τον Μάνο Δασκαλάκη, αλλά και για τις εντάσεις που υπήρχαν ανάμεσά τους.

Σημειώνεται πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής λίγο πριν τη μία το μεσημέρι και εισήλθε στο κτίριο από πλαϊνή είσοδο. Κατά την άφιξή της ακούστηκαν ύβρεις και αποδοκιμασίες ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να απωθήσουν τους δημοσιογράφους.

Λίγο πριν τις 23:00 αποχώρησε από τη ΓΑΔΑ. Κατά πληροφορίες, η ίδια ζήτησε από τους αστυνομικούς να την βοηθήσουν να αποχωρήσει, αποφεύγοντας και πάλι τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης. Έτσι, την έβγαλαν από την πίσω πόρτα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook