Οι ειδικοί της επιτροπής θα εκτιμήσουν τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα στη χώρα μας και αναμένεται να αποφασίσουν για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Καθοριστικός παράγοντας είναι η επιδημιολογική κατάσταση στην Αττική, που εξακολουθεί να προβληματίζει με τα καθημερινά υψηλά κρούσματα που παραμένουν.

Ολα δείχνουν πως πάμε ολοταχώς για άνοιγμα με πιθανότερη ημερομηνία την 1η Φεβρουαρίου, καθώς όπως τονίζουν ειδικοί, αλλά και κυβερνητικά στελέχη εδώ και μέρες, το άνοιγμα των σχολείων είναι η «πρώτη προτεραιότητα».

Οι ειδικοί θα λάβουν υπόψη την επιδημιολογική εικόνα της χώρας και τις επιπτώσεις από το άνοιγμα στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και στο λιανεμπόριο, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται το απόγευμα.

Γκάγκα: Απόλυτη προτεραιότητα το άνοιγμα των σχολείων

Οι περισσότεροι λοιμωξιολόγοι τάσσονται υπέρ του ανοίγματος των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την 1η Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τη διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής στο ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία» Μίνα Γκάγκα, «είναι απόλυτη προτεραιότητα το άνοιγμα των σχολείων»…

Τα επόμενα βήματα

Ως προς τα χιονοδρομικά κέντρα το υπουργείο Ανάπτυξης συζητεί με τους λοιμωξιολόγους την πιθανότητα ν’ ανοίξουν σε δύο εβδομάδες.

Το άνοιγμα των καταστημάτων ΟΠΑΠ θα επιτραπεί μάλλον από Δευτέρα 25/1, ενώ δεν αποκλείεται να επιτραπεί ξανά το ψάρεμα και το κυνήγι…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook