Μίνα Γκάγκα: «Ασφαλές το εμβόλιο της AstraZeneca – Με τρομάζει αυτό που βλέπω στις πλατείες»
«Είναι για την ασφάλειά μας το εμβόλιο κι αυτόν που ακούμε όλοι είναι ο ΕΜΑ που λέει ότι είναι ότι είναι ασφαλές» δήλωσε η Μίνα Γκάγκα για το εμβόλιο της AstraZeneca, μετά το θάνατο μίας γυναίκας 65 ετών, μισή ώρα αφού εμβολιάστηκε.
Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η Μ.Γκάγκα τόνισε πως «έχουν γίνει πάνω από 1 εκατομμύριο δόσεις στην ΕΕ και άλλες τόσες στην Ινδία και τα δεδομένα δείχνουν ότι είμαστε ασφαλείς. Είμαστε σε επιτήρηση, είναι κάτι που πρέπει να δούμε. Αλλά δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Από την άλλη, οι θρομβώσεις είναι από τις κορυφαίες αιτίες θανάτου σε ασθενείς με κορωνοϊό».
«Θεωρώ ότι είναι ασφαλές. Η σύστασή μου είναι να το κάνουν… Αν υπάρχει θέμα θρομβώσεων, μπορεί να γίνει αντιπηκτική αγωγή, για να αισθάνεσαι κανείς ασφαλής».
Σχετικά με τα μέτρα περιορισμού είπε πως «το lockdown είναι για να μάθεις τα μέτρα, τώρα τα μάθαμε… Είμαστε όλοι έξω, όποιος προσέχει, προσέχει» είπε και συμπλήρωσε:
«Είναι πιο ασφαλές να μπούμε σε ένα κατάστημα όπως μπαίνουμε τώρα σε σούπερ μάρκετ. Εμένα με τρομάζει αυτό που βλέπω στις πλατείες. Κόσμος μαζεμένος χωρίς μάσκες».
«Υπάρχει πίεση πολύ μεγάλη και ο μόνος τρόπος είναι να προσέχουμε», τόνισε αναφορικά με την κατάσταση στα νοσοκομεία προβλέποντας πως, «η πίεση θα αυξηθεί τις επόμενες εβδομάδες η πίεση».
Ολες οι Ειδήσεις
- Λόλα Νταϊφά: “Είδα τα κοσμήματα που μου είχαν κλέψει να βγαίνουν σε πλειστηριασμό στην εκπομπή του Γιώργου Τσαγκαράκη” (βίντεο)
- Ο Γιώργος Τσαλίκης θυμήθηκε τον γάμο του με τη Δώρα Δημητροπούλου – Το βίντεο, οι φωτογραφίες και το τραγούδι
- Στο νοσοκομείο η Έλενα Παπαρίζου – Τα νεότερα για την υγεία της (βίντεο)
- Μαρινάκης: Δεύτερη σειρά μέτρων όταν κριθεί αναγκαίο – Οι εικόνες που είδαμε από το Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας είναι επικίνδυνες, είπε για την Κωνσταντοπούλου (βίντεο)
- Εμμανουήλ Καραλής: Μάχη γιγάντων με Ντουπλάντις στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα
- «Φάκελος 17Ν»: Η νέα, μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ συνεχίζεται τη Δευτέρα 23 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα στις 21.00 (Τρέϊλερ)
- Η ΕΡΤ γιορτάζει την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου
- Θρίλερ με τη σορό στην «κόκκινη βαλίτσα» στη Χαλκιδική: «Φοβάμαι πως είναι η κόρη μου» , λέει πατέρας αγνοούμενης (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook