Η διερεύνηση ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Από την Εισαγγελία Αθηνών διετάχθη προκαταρκτική διερεύνηση αδικημάτων για την υπόθεση της Μαρφίν, κατόπιν νέων στοιχείων που προσκομίσθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στις 5 Μαΐου του 2010, με τρεις ανθρώπους να σκοτώνονται εγκλωβισμένοι σε φλεγόμενο υποκατάστημα τράπεζας, στο κέντρο της Αθήνας. Μεταξύ των θυμάτων, μία έγκυος γυναίκα.

Αναλυτικά η  ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

«Από την Εισαγγελία Αθηνών διετάχθη προκαταρκτική διερεύνηση αδικημάτων για την υπόθεση της Μαρφίν, κατόπιν νέων στοιχείων που προσκομίσθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. Η διερεύνηση ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».
Για το συγκεκριμένο θέμα έκανε ανάρτηση και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Πιο συγκεκριμένα έγραψε «Ο φάκελος της υπόθεσης Marfin ανοίγει πάλι… ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ».

https://www.facebook.com/chrisochoidis/posts/286062752882936

O φάκελος της Marfin ανοίγει και πάλι μετά από 11 χρόνια. Στον εισαγγελέα φέρεται ότι έφτασαν που θα μπορέσουν να ταυτοποιήσουν τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχουν εντοπιστεί ως βασικοί ύποπτοι για το έγκλημα μια ομάδα 7 ατόμων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook