«Βασανιστική» χαρακτήρισε την εφημερία στο Λαϊκό ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, Τάσος Αντωνόπουλος.

Ακόμη μία δύσκολη εφημερία για το Λαϊκό νοσοκομείο, που εφημέρευε. Περί τις 06:00 υπήρχαν έξι κενές κλίνες COVID που αναμένεται να γεμίσουν έως και το τέλος της εφημερίας.
Ήταν συνολικά 35 οι εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό που έγιναν και, όπως προαναφέρθηκε, από τις συνολικά 116 κλίνες είναι ελάχιστες οι κενές.
Το νοσοκομείο, σημειώνεται, δεν διαθέτει ΜΕΘ και όλα τα περιστατικά που πρέπει να μπουν σε κλίνη στην Εντατική πρέπει να μεταφέρονται σε συνεργαζόμενα νοσοκομεία.
Ωστόσο, προ ημερών είχε γίνει γνωστό πως δύο ασθενείς που ήταν διασωληνωμένοι σε απλές κλίνες, αναμένοντας να βρεθεί, ΜΕΘ άφησαν την τελευταία τους πνοή.

«Βασανιστική η βάρδια»

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Τάσος Αντωνόπουλος, μιλώντας στο OPEN, έκανε λόγο για μία «βασανιστική βάρδια» και ενημέρωσε πως το Λαϊκό σημείωσε «αρνητικό ρεκόρ νοσηλευόμενων».

«Δώσαμε μία κλινική, μία από τις παθολογικές και δυστυχώς γεμίζει και αυτή» σημείωσε και εκτίμησε πως στο τέλος της εφημερίας θα είναι γεμάτες και οι 116 κλίνες.

«Βασανιζόμαστε πραγματικά» σημείωσε αναφερόμενος στη μάχη που δίνουν οι υγειονομικοί.

Έκανε λόγο για μία πολύ «δύσκολη στιγμή» και υπογράμμισε πως η μάχη «θα κριθεί στις ΜΕΘ».

Γι’ αυτόν τον λόγο, όπως είπε, επιμένουν οι φωνές που ζητούν επίταξη κι άλλων ιδιωτικών κλινικών.
«Δεν γίνεται να έχουμε άτομα εκτός ΜΕΘ και να φεύγουν άνθρωποι έτσι» είπε σχετικά με τους θανάτους των δύο ασθενών, κρίνοντας πως «είναι ανατριχιαστικό, αυτό φωνάζουμε».
«Το καταγγέλλουμε και πρέπει να βρεθούν κρεβάτια ΜΕΘ» κατέληξε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook