Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα καταστήματα του λιανικού εμπορίου που ανεβάζουν ρολά τη Δευτέρα.

Στο επικείμενο άνοιγμα του λιανεμπορίου αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι ο κόσμος των επιχειρήσεων και του εμπορίου θα τηρήσει τα μέτρα με θρησκευτική ευλάβεια» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ πρόσθεσε πως όλοι είναι απολύτως συνειδητοποιημένοι για το στοίχημα – ρίσκο που έχει παρθεί για τη μερική λειτουργία του λιανεμπορίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν πρόκειται για άνοιγμα.

Παράλληλα, προειδοποίησε πως αν δεν εφαρμοστούν τα μέτρα, η κυβερνητική απόφαση θα αντιστραφεί.

«Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, τα καταστήματα θα ξανακλείσουν. Πρέπει να τηρηθούν το ραντεβού, το τρίωρο, το sms. Αν δεν τηρηθούν, θα έχουμε πρόβλημα» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι να υπάρξει κανονικό άνοιγμα των καταστημάτων, εξηγώντας πως πρέπει να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί, να φτιαχτεί το τείχος ανοσίας και να μειωθεί σε σημαντικό βαθμό το κύμα του ιού.
«Ας εμπεδώσουμε καλά ότι πάμε σε μια πολύ αυστηρή λειτουργία της αγοράς, με πολύ συγκεκριμένους κανόνες έτσι ώστε να μην έχουμε πρόβλημα» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Έλληνας υπουργός.
Για τα πολυκαταστήματα, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως πρέπει να τρέξει η πρώτη εβδομάδα και να δούμε πως όλα είναι υπό έλεγχο και θα τεθεί στην επιτροπή την επόμενη εβδομάδα για συζήτηση, πάντα ανάλογα με την πορεία του ιού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook