Κορωνοϊός: Πάνω από 500 άτομα σε εξόδιο ακολουθία αρχιμανδρίτη στον Άγιο Στέφανο!
Εκατοντάδες άτομα αποφάσισαν να πουν το τελευταίο αντίο στον αρχιμανδρίτη Σαράντη Σαράντου, ο οποίος υπηρετούσε στην ενορία της κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου. Πάνω από 500 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στον Άγιο Στέφανο γαι την εξίδιο ακολουθία.
Πρόκειται για αδιανόητο συνωστισμό εν μέσω πανδημίας, χωρίς να κρατούν αποστάσεις. Επιπλέον, πολλοί από τους συγκεντρωμένους δεν φορούσαν ούτε μάσκες προς απόφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.
Ο αρχιμανδρίτης Σαράντης Σαράντος φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, ενώ σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr χαρακτηρίζεται «μαχητής της Ορθοδοξίας».
Να θυμήσουμε ότι, σύμφωνα με τους περιορισμούς, σε κηδείες επιτρέπεται να παρευρίσκονται μέχρι εννέα άτομα, καθώς και μέχρι 25 στις μητροπόλεις.
Ολες οι Ειδήσεις
- Άννα Βίσση: Η συνάντηση με τον σκηνοθέτη της Adele και το κόστος για τη συναυλία – υπερπαραγωγή στο ΟΑΚΑ
- Κρήτη: “Η γυναίκα του είναι χειρότερο τέρας κι απ’ αυτόν”: Ξεσπά ο αδερφός της Σταυρούλας Λεβεντάκη για τη σύζυγο του Σκοπιανού (βίντεο)
- Στα δίχτυα της ΑΑΔΕ κατασκευαστική στις Κυκλάδες με τζίρο… 3 ευρώ ! Μαύρο χρήμα άνω των 3 εκατ. ευρώ μαζί με μεσιτικό γραφείο
- Κασσελάκης σε Γεωργιάδη: «Κατάλαβα στη μέση της θητείας μου ότι ο Τσίπρας μου την είχε στημένη» – Τι είπαν για το ΕΣΥ στη διαδικτυακή τους συζήτηση (βίντεο)
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια, χαίρομαι που έχω μια τόσο όμορφη και καλή γυναίκα (βίντεο)
- Πιερρακάκης: Κυβερνητική πρωτοβουλία η αναδρομική ισχύς στη ρύθμιση για τα δάνεια του νόμου Κατσέλη – Όλα όσα προβλέπονται – Αναλυτικά παραδείγματα
- Δημοσκόπηση Interview: Πρώτη η ΝΔ με 28,1%, δεύτερη η ΕΛΑΣ με 14,5%, τρίτο το ΠΑΣΟΚ με 12,3%
- Ιωάννα Τούνη: Δημοσίευσε το μήνυμα που της έστειλε ο σύντροφός της – “Τέτοιους άνδρες θέλουμε κορίτσια”
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook