Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι κάτοικοι στη Μακρινίτσα Πηλίου μετά το διπλό φονικό, με θύματα δύο αδέλφια, 28 και 30 ετών.

Όπως έγινε γνωστό ο εν διαστάσει σύζυγος της 28χρονης, εισέβαλε μέσα στο πατρικό της γυναίκας του με σκοπό να σκοτώσει, όπως λένε οι αυτόπτες μάρτυρες.

Tο φονικό έγινε μπροστά στα μάτια της πρώην πεθεράς του, την οποία δεν τραυμάτισε.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 31χρονος, που ήταν πρώην σύζυγος της 28χρονης μπήκε στο σπίτι της οικογένειας, όπου βρισκόταν με τον 30χρονο αδελφό της Γιώργο Τσάπα και τους μαχαίρωσε.

Ο 31χρονος φέρεται ότι απαιτούσε να του δώσουν το παιδί του, αφού η 28χρονη Κωνσταντίνα, είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, που του απαγόρευαν την επικοινωνία με την ίδια και το παιδί.

«Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας» φώναζε λίγα λεπτά πριν τις 8 το βράδυ η άτυχη γυναίκα….

Η 28χρονη πρόλαβε να καλέσει την αστυνομία, όμως το περιπολικό καθυστερεί στον δρόμο ένα φορτηγό.

Φτάνοντας στο σπίτι το κακό είχε ήδη γίνει… Ο αστυνομικός φέρεται να βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, όπως αναφέρει το τοπικό thenewspaper καθώς εκτιμά ότι η αργοπορία του λόγω του φορτηγού που προπορευόταν στον στενό δρόμο του Πηλίου έδωσε την ευκαιρία στον δράστη να ολοκληρώσει το έγκλημά του…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook