Θεσσαλονίκη: «Σαφάρι» ελέγχων και πρόστιμα σε ιδιοκτήτες σκύλων χωρίς λουρί
Παρόμοιες δράσεις θα γίνουν και το επόμενο διάστημα
Aκριβά πλήρωσαν κάποιοι ιδιοκτήτες σκύλων στη Θεσσαλονίκη την επιλογή τους να βγάλουν βόλτα τους σκύλους τους χωρίς λουρί. Μικτά κλιμάκια αστυνομικών και δημοτικών υπαλλήλων επέβαλλαν πρόστιμα κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνολικά ελέγχθηκαν 35 ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς στο ευρύτερο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά και στις περιοχές Χαριλάου και Τούμπας.
Οι έλεγχοι έγιναν από αστυνομικούς του Τμήματος Λευκού Πύργου με τη συμμετοχή υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας και της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας του δήμου Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., παρόμοιες δράσεις θα επαναληφθούν και κατά το επόμενο διάστημα με στόχο «την αποτελεσματική ενημέρωση των πολιτών, την τήρηση της νομιμότητας και την εξασφάλιση της ευζωίας των ζώων».
Ολες οι Ειδήσεις
- Νίνο: Για εμένα έχουν «πεθάνει» άνθρωποι, που είναι ακόμα ζωντανοί (βίντεο)
- Κονκλάβιο: Μαύρος καρπός – Άκαρπη η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Πάπα Η συνέχεια αύριο
- Καιρός : Πολικός αεροχείμμαρος διώχνει τη σκόνη και τη ζέστη και φέρνει …κρύο!
- «Μεγάλη Εικόνα»: Σε νέα ημέρα και ώρα – Πέμπτη 8 Μαίου στις 00:00 με καλεσμένη την Καίτη Γαρμπή
- «Δεν έβγαλα βόλτα εγώ το σκύλο αλλά η δίδυμη αδελφή μου», λέει η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά για την επίθεση στον 71χρονο (βίντεο)
- Διαρκής Ιερά Σύνοδος: Απαγόρευσε την εγκατάσταση POS σε ορθόδοξους ιερούς ναούς
- Σέρρες: Οι υπάλληλοι καθαριότητας δεν χρησιμοποιούν τα ηλεκτρικά χειραμαξίδια, γιατί φοβούνται ότι έχουν GPS και θα τους εντοπίζουν! (βίντεο)
- MasterChef 2025: Δοκιμασία έκπληξη με φαγητά και υλικά, που όλα τα μικρά παιδιά αντιπαθούν – Τρεϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook